ajmeeeeeeeeeee pa slikavanje i autogrami fanovima nemaju nikakve veze s njihovin poslon pa da in je to obaveza neka, to je samo njihova dobra volja,,, ista star je i da dojes nekom radniku na baušteli i pitaš ga za autogram i sliku s njim il vrtlaru il bilo kome,,, kako je to povezano s njihovim poslom pobogu ljudi,,, i normalno da in dosadi i da in se neda uvik slikavat i potpisivat... iskreno,,, u Bruce Airu je to kao bilo normalno, Bruce je bija tu da se slika s fanovima i sve to al meni je koliko god san to želila toliko mi je neugodno bilo pitat ga da se potpiše još pa nisan nego san ga samo pitala možemo li se slikat,,,, bilo je ljudi koji su davali par komada slika i gluposti za prijatelja babu dida i sve da potpiše i sa zamisli to svaki put tako ,,, nemaju oni 10 fanova pa da in se mogu posvetit,, provajte samo zamislit kako bi vama bilo u njihovoj koži,,, ja ih skroz razumin,,,, i da Bruce air i majice jesu usluga za fanove da nisu niko se s tim nebi vozio nit bi nosio njihove majice,,, i šta sad pusto uspoređivanje s metallicom,,, čemu uspoređivanje svi smo mi različiti i svak ima svoje neke kvalitete,,, daaaaaaamn