MaidenMadness said:i can't even pronounce that LOL
:anorak:
can't translate it in croatian LOL
MaidenMadness said:i can't even pronounce that LOL
Frenchy said:he officially said it tonight in interview for canal+
MaidenMadness said:yeah that really hepls
almost as helpful to me as this is to you:
Merci Monsieur Zidane
Nogometni romantik, čarobnjak, čovjek s očaravajućim pasom i driblingom, danas je rastužio sve zaljubljenike u najvažniju (sporednu) stvar na svijetu. Zinedine Zidane prelomio je u sebi i odlučio kako će Svjetsko prvenstvo u Njemačkoj biti njegov posljednji dodir s profesionalnim nogometom...
33-godišnji Francuz alžirskog podrijetla i jedan od apsolutno najvećih veznjaka svih vremena, nema više snage za borbu s nabrijanim nogometnim pit-bullovima, a njegovu odluku o mirovini dodatno je potaknulo i apokaliptično stanje u Real Madridu: "To je moja odluka i ovaj put je konačna. Nakon SP-a neću više profesionalno igrati nogomet. SP je moj zadnji cilj i samo na to se želim usredotočiti", izjavio je Zidane koji se u zadnjih 18 mjeseci borio s mnogobrojnim ozljedama.
Iako je već jednom"pregrizao jezik" i vratio se u reprezentaciju u kvalifikacijama za SP 2006., čini se kako ovog puta nema govora o povratku: "Onda je bilo drugačije. Ovo je konačna odluka. Prekidam sa svime. Poslije ću možda igrati kao amater, no to ovisi o meni. Nisam se želio mučiti još godinu dana. Zadnje dvije sezone ne igram u vrhunskoj formi i to nije dovoljno dobro za klub poput Reala".
Legendarni Zidane skupio je 99 nastupa za reprezentaciju te je u tri navrata (1998., 2000., 2003.) osvajao nagradu za Svjetskog nogometaša godine. Bivša zvijezda Bordeauxa i Juventusa tako će odigrati svega četiri utakmice u Primeri i još njih nekoliko na nadolazećem SP-u; krajnje je vrijeme za upijanje posljednjih majstorija jednog od rijetkih nogometnih gospodina...
loads LOLFrenchy said:that helps too
Frenchy said:i heard the first song wrote by killy today, it's so amazing :shock: :shock:
rockin_plumber said::err: Can we download it anywhere....
:err: or dont you agree with that
Frenchy said:Bruce Dickinson will be on skyOne tomorrow on the evening :wink:
http://www.skyone.co.uk/listings/defaul ... Combustion
wicker nomad said:fi yuo cna raed tihs, yuo hvae a sgtrane mnid too#
cna yuo raed tihs?
i cdnuolt blveiee taht I cluod aulaclty uesdnatnrd waht I was rdanieg.
The phaonmneal pweor of the hmuan mnid, aoccdrnig to a rscheearch at cmabrigde Uinervtisy, it dseno't mtaetr in waht oerdr the ltteres in a wrod are, the olny iproamtnt tihng is taht the frsit and lsat ltteer be in the rghit pclae. The rset can be a taotl mses and you can sitll raed it whotuit a pboerlm. Tihs is bcuseae the huamn mnid deos not raed ervey lteter by istlef, but the wrod as a wlohe. Azanmig huh? yaeh and I awlyas tghuhot slpeling was ipmorantt!
I got this email today LOL
rockin_plumber said:IF YOU LURKERS JOIN US YOU MIGHT GET FREE STUFF LOL LOL
wicker nomad said:Thanks for that LOL
One of them made a thread LOLrockin_plumber said:It didnt work anyway LOL