IMFC: Put u Milano - Najnovije obavijesti

Status
Not open for further replies.
opa....jel to znači nešto?? we'll have to wait and see... :evil: :evil: :D

i ti bi brinuo da ti je prvi put LOL
 
Dakle, kako ste vidjeli... u zadnji tren je bilo pet odustajanja, od čega jedno doista opravdano. Ima pet slobodnih mjesta, a mislim da sam danas našao dvije zamjene. Pošto sam kalkulaciju radio bez provizija, a računao na pun bus, tako da nikom ne dođe preskupo, ako ostane ovako, to će onda biti 3 odustajanja, iliti 3000kn manjka, (ta tri iz splita nisu ništa platila, a što je nagore, nisam ih ni prije viđao, niti su bili članovi foruma, pa me takav odnos pomalo ljuti. Nartavno, oni koji su odustali (a našli smo im zamjenu) natrag neće, kao što sam davno prije napisao, dobiti onih 300kn, jer upravo zbog ovih stvari da se ne događaju, ta manja svota je osiguranje. Dakako, netko će reći zbog čega sve ovo ovako ispada, i zbog čega na to nisam ranije mislio, no odgovor je da sam itekako mislio, no nisam nikog htio opterećivati većim uplatama. Ako u međuvremenu ne nađem zamjenu, a ne uspijem iskamčiti nešto passica za drugi dan, onda bih molio sve da budu solidarni, pa da plate dodatnih 100kn u busu, kako ja sam ne bih trebao pored silnih troškova još i otplaćivati bus. No, ima još dugo do koncerta, valjda ću naći još tri osobe koje idu. Ako znate koga, samo mi javite, bilo bi stvarno super...

(naknadno nadodano, izgleda da sam našao dvije osobe još, a to je 99% sigurno, kako se kaže, ali znat ću u ponedjeljak. Ako vi u međuvremenu nađete nešto 100% koji bi odmah uplatili, dajem vam prednost).
 
Maiden croatia said:
Važna obavijest.

Uz uplaćenu svotu, svaki putnik za Milano biti će dužan donijeti naknadnih 30kn. To je sve zbog toga što smo reproducirali spomenute passice u tri verzije i sa pet mogućih boja, tako da nas ništa ne iznenadi. Dakle, petnaest passica po osobi za svaki slučaj, a svaka u tisku dođe 2kn. Drugim riječima, ima 33 x 15 passica = 495 passica za nas trideset troje. One su identične originalu i sad je samo pitanje kako ih nositi na sebi. Security neće ništa skužiti što ih je snašlo, ali možda bi mogao njihov crew... stoga, morat ćemo pažljivo i nečoporativno ulaziti.
 
uplatija san ti jucer popodne(kako to da mi nema zvjezdice na imenu) i jos me zanima kako to sa busom od splita do zadra namjerava san doc ranije pa da popijemo koju pivu i tako pa mi napisi sve informacije za bus i jos nesto u vezi talijskog nema problema rec cu rodjaku koji je talijan da nas doceka isprid dvorane
 
deanmi said:
uplatija san ti jucer popodne(kako to da mi nema zvjezdice na imenu) i jos me zanima kako to sa busom od splita do zadra namjerava san doc ranije pa da popijemo koju pivu i tako pa mi napisi sve informacije za bus i jos nesto u vezi talijskog nema problema rec cu rodjaku koji je talijan da nas doceka isprid dvorane

pa jel zna hrvatski? :D
 
čmarec said:
ljudi bio sam sinoc sa stipom,passice izgledaju,savršeno ko orginali!!! jebeno

e sorry al nisam imala love za odg na tvoj i stipin pozdrav! uživajte ;)
 
Maiden croatia said:
Na put u Milano kreće se slijedećim rasporedom:

- Polazak iz Zagreba (Parkiralište kod Cibone) u 00.00h
- Polazak iz Zadra (parkiralište kod starog kolodvora) 04.00h
- Polazak iz Rijeke (parkiralište Žabica) 08.30h
- Očekivani dolazak u Milano 14.00h

- Direktni odlazak na Malpsensa aerodrom radi dočeka Bruce Air-a
- Susret s Dickinsonom i kratkotrajni odlazak busom u hostel radi smještaja.
- Odlazak busom pred Datch forum dvoranu.

Informacije za doček aviona:

Bruce Air 3 Stockholm-Milan, Let broj AEU666
SUBOTA: Dolazak na milanski Malpensa aerodrom u 15.10h
PONEDJELJAK: Odlazak sa Malpensa aerodroma U 00.30H

(ako netko dobro zna talijanski jezik, nek mi se javi, vezano uz planski pokušaj ulaska svih na koncert u subotu).

Nakon subotnjeg koncerta, zakazani sastanak je na mjestu na kojem smo se iskrcali, sat nakon koncerta, te zatim povratak u hostel. Za željne dodatne avanture, organizira se odlazak u hotel u kojem noće Maideni, poradi mogućeg neslužbenog meet and greet susreta.

NEDJELJA: Polazak iz hostela pred Datch Forum dvoranu u 13h. U dogovoreno vrijeme susrećem organizatora, glede preuzimanja ulaznica. Podjela ulaznica u 18h na dogovorenom mjestu. Nakon toga svi su slobodni do kraja koncerta, osim ako ne žele ići sa mnom, kako bi se probili u prve redove i eventualno kasnije dospjeli u backstage. Za one koje inercija odvoji, skupno mjesto za eventualni backstage je 10 minuta nakon početka razilaženja fanova (kad se upale svjetla) pored miks pulta na sredini parketa). Nakon eventualnog backstage-a, svi se nalazimo kod busa dva sata nakon završetka koncerta. No bus će biti parkiran već pola sata nakon koncerta na mjestu gdje nas je ostavio, pa možete ući i zadrijemati prije.

Polazak za Hrvatsku, dva sata nakon koncerta ili prije, ako se prije svi skupe. Povratna ruta autobusa je: Milano, Rijeka, Zadar, Zagreb. Putnici iz Splita, kao i lani u Zadar i iz Zadra dolaze javnim prijevozom o svom trošku. Cijenu ćemo naknadno obračunati. Zadnji bus iz Splita za Zadar u subotu je Korčula Bus, koji vozi u 01.00h, no oni koji dođu prije, slobodno mogu biti kod mene ili ćemo na piće. Autobus je moderan, s 33 sjedišta za putnike, plus dva za vozača. Ima ugrađen kazetofon i CD player + videorecorder. Ima 24 voltni sustav. Najvjerojatnije ćemo uzeti pretvarač u 12 volti, pa uključiti i DVD player.

Pušenje u busu je zabranjeno. stajat će se koliko bude trebalo za pušenje i wc nuždu. Ne zaboravite uzeti putovnicu ili osobnu kartu.

Lista Putnika je slijedeća:

01. Stipe Juras*
02. Zdravko Barbača*
03. Tomislav Ferenc*
04. Bojan Popović*
05. Ivan Ožegović*
06. Marko Zubanović*
07. Dean Milanko*
08. Vlado Vulić*
09. Gordan Križanec*
10. Danijel Gašparini*
11. David Matei Vukušić*
12. Igor Bužić*
13. Damir Čmarec
14. Srđan Carević
15. Kristijan Kovačić*
16. Davor Bradovski*
17. Danijel Rogić*
18. Marija Tomaš*
19. Dejan Đurčić*
20. Dalibor Maltar*
21. Igor Bužić*
22. Edo Šimec*
23. Toni Bulić*
24. Sandra Stoisavljević*
25. Marino Sergo*
26. Aleksandra Marinović*
27. Neli Belušić*
28. Marina Marček
29. Romana Simić*
30. Još ne znam ime i prezime, ali uplaćeno je za njega
31. Još ne znam ime i prezime, ali uplaćeno je za njega
32. ??? - slobodno mjesto
33. Ranko Čop*

VAŽNA NAPOMENA GLEDE PLAĆANJA OSTALE SVOTE!!! (750kn)

Navedenu svotu preostali putnici koji nisu uplatili put, moraju uplatiti na priloženi tekući račun, čim prije, ovog tjedna. Pri uplati naznačiti: "Za put u Milano".

Stipe Juras - Tekući račun na OTP Banci: 3201034632

Sve informacije o putu, želite li se čuti izravno sa mnom, možete dobiti nazvavši na brojeve:

099 673 4772
091 891 4962

Stipe (maidencroatia)
 
Dakle...

13. Damir Čmarec
14. Srđan Carević
28. Marina Marček

Još nisu uplatili. Ostalo je sve lijepo vidljivo na banci...

Ako znate koga da bi volio ići, imajte na umu da je još jedno mjesto slobodno, pa se potrudite i vidite želi li neko ići, a ne može, jer je rasprodano. Ako znate, neka mi se javi na 099 673 4772.
 
Gul_Ranek said:
Sto ce nam iste za drugu vecer? Moze li se nekako u backstage uletiti sa njima?

Pa.... upravo to nam je i cilj, jelda (backstage).... PS. Lijepo je uletiti i drugu večer s njima...., jer možeš u bilo koji dio publike...
 
Gul_Ranek said:
Koliko nas ide iz Rijeke? Gdje cemo se naci u subotu ujutro i kada?

lol ja idem direktno iz marišćine na kolodvor. ja i romana actually ;) di bi da se nađemo ti?

EDIT: zaboravih danijela ;)
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top