o svom filmučmarec said:
Gul_Ranek said:Misticna rijeka, to je ono sa Jeanom Renoom i Vincentom Casselom? Dobar je film, ali je zavrsetak totalno los i pokvari dojam.
Gul_Ranek said:Misticna rijeka, to je ono sa Jeanom Renoom i Vincentom Casselom? Dobar je film, ali je zavrsetak totalno los i pokvari dojam.
Da Vincijev kod, slazem se, nista posebno. Knjiga je bolja, ali nije ni ona neko vrhunsko remek-djelo.
LOL tek sam sad skužio baš smo pričali o grimiznoj rijeci, a taj dan je bio na tv-ulikvor said:To ti je Crimson River!!!Film je okej sam imaš pravo, kraj je malo glupav. ali je film 4/5
pa je, ok je on, iako ja ne mogu reći da bi ga stavio u omiljene režisere/producente/scenaristeBoBo said:Napokon sam danas pogledao The Last of the Mohicans. Mann je genij.
Gul_Ranek said:Pogledao sam danas The Prestige sa Christianom Baleom, Hughom Jackmanom i Michaelom Caineom. Gledao sam ga vec prije u kinu, i bio je totalno zbunjujuc (nije pomogla ni cinjenica da sam tad bio sa curom u kinu), a sad sam ga u miru (i znajuci tko je tko) napokon u potpunosti skuzio.
Preporucam ga svima, odlican je film, meni jedan od najboljih ove godine.
The Pharaoh said:Je to onaj baletan?? LOL
Ivan said:ponovno sam gledao malo stariji film (iz 2001)
BILLY ELLIOT :banana: :banana: :banana: :banana:
i mogu reći ponovno kapa dolje
svaka čast
ovo je film
90% filmova se može pokopat pred njim
ne, neSnake666 said:slazem se . ne kuzim zasto su neki kriticari rekli da je to komedija . to nema veze s komedijom , to je cista drama , koja prikazuje uz novi hobi Billia i strajk rudara . gledao sam ga na TV ovog ljeta ja mislim
:withstupid:Gul_Ranek said:Pogledao sam danas The Prestige sa Christianom Baleom, Hughom Jackmanom i Michaelom Caineom. Gledao sam ga vec prije u kinu, i bio je totalno zbunjujuc (nije pomogla ni cinjenica da sam tad bio sa curom u kinu), a sad sam ga u miru (i znajuci tko je tko) napokon u potpunosti skuzio.
Preporucam ga svima, odlican je film, meni jedan od najboljih ove godine.