BoBo said:Ako ništa bar ćemo saznati voli li Danijela Trbović Maidene i znali tko je Derek Riggs, a bogami i kojom rukom briše guzicu nakon sranja.
Gul_Ranek said:Svi ljevaci? Bogami, ja nosim sat na lijevoj, a ljevak sam... I drzim teniski reket desnom rukom
likvor said:Zagreb
27.02.2006
Ivan said:mog'o si napisat i datum učlanjenja pa da bude kao na nadgrobnim spomenicima,
učlanjen
32.13.2003
isćlanjen:
27.2.2003
(baš na adrianov rođendan)
likvor said:I još da sam stavio zvučnu podlogu hallowed be thy name....i oglas u posljednji pozdrav i misu zadušnicu.too much money.....
likvor said:Neznam da li sada da zaspamam za 101?
likvor said:Zahvaljujemo se na dosadašnjoj suradnji i umoljavamo da se naš status regulira što je brže moguće, dapače bilo bi nadasve pohvalno kada bi webmaster napkon uopće i taknuo te stranice nakon ovoliko dugo vremena mirovanja.
BoBo said:Pričekajte malo dok ne dođete na red. Sada skida Gul_Raneka. Već par mjeseci. LOL
Jeste li se dogovorili koga će prvo? :wink:
likvor said:A zna se da se duševna bol naplaćuje.......
znas sta cu ti ja reciGul_Ranek said:Da, decki i cure, pomalo, jos mene nije skinuo.
Evo, jos jednom, ovim putem zamoljujem Stipu Jurasa da me makne sa spomenutog popisa clanova hrv. IMFC-a. Potpis: Ranko Cop
MaidenMadness said:znas sta cu ti ja reci
meni se cini da ces prije ti nauciti hackirati i sam se maknuti sa popisa nego sto ce te stipe
nista pocni uciti imam ti ja neke knjige za pocetnike u pdf formatu
S današnjim datumom koji je 17.3.2006 i sada je 18.26 po mome računalnom satu u system trayu, samo si maknuo slike.Maiden croatia said:maknuto prije koji dan...