EVO ME NAPOKON

Status
Not open for further replies.
destructo said:
hmmmm....
barem jedno 15 ljudi bi pristupilo fc-u kada bi fc bio u redu sa svime.
ali kada netko sere svima u facu, i ljudi to shvate, sta mislis da se dogadja?
odjebu ga. jos kada tip zasere sam sebe na cmaru, onda sta reci. i jos su vidjeli i njegov blog. i kako ga fanaticno nadopunjava egoizmima.
da li si i ti bio u njegovom fc-u?

da, ali malo si progorčen prema stipi, možda je čovjek samo imao lošu godinu :(

Ivan said:
da, ali malo si progorčen prema stipi, možda je čovjek samo imao lošu godinu :(

Losa godina je jedno, a neispunjavanje obecanja je drugo. Zato i ne zelim biti admin FC-a jer sam svjestan da ne mogu odvojiti dovoljno vremena za to i ne zelim davati obecanja koja ne mogu izvrsiti.

Morao sam da se vratim na izradu stranice.
Zato sam samo u svojoj zbirci knjiga našao ove dvije:
Yale web style guide.pdf, patrick j. lynch - koja teži 2,73 MB
lora graphics&web design125-4.pdf, laura lemay - koja teži 12,5 MB
U njima se objašnjavaju pravila za uspješan web site, kako bi trebao izgledati i kojih bi se pravila trebalo pridržavati.

Nadamo se samo da će ovaj tjedan fan club napokon krenuti u "akciju".

Jaspel said:
Da se predstavim...... Ja sam Jaspel, i fan sam IM-a kao i vi.

nadam se da ti ovo nije prvi i zadnji put da si ovdje, smiješ se vratit, ali ti si barem za razliku od većine registriranih napisao post :banana:

Jaspel said:
Ja sam Jaspel, i fan sam mučki kao i vi.

:banana: :banana: MUČKE SU ZAKON

evo, krenulo jučer sve ispočetka, no vjerojatno nisi vidio, pa ako svejedno želiš da te maknem kaži... također ako želiš nazad 100kn kaži i nema frke...

S druge strane, ako želiš ostati, onda ti šaljem upit, želiš li se malo uključiti aktivno u rad FC-a kako bi ga napravili boljim...

e sorry, svećenik nam treba doći posvetiti stan, pa ću malo biti odsutan, vratim se za nekih 15 min, možda i prije :)

Status
Not open for further replies.
Back