Ovako...
Iako se dosad nikad nisam javljala na forume (konzervativno dijete
), sad jednostavno moram. I to radi prejadne situacije u Iron Maiden fan klubu. Slušam Maidene već nekoliko godina, i moj su najnajdraži bend. Upravo mi je zato užasno gledati kako Maiden fan klub propada radi ljudi koji ga, a i sve nas fanove, uzimaju zdravo za gotovo.
Ovaj forum sam do prije nekih godinu dana redovito posjećivala i bilo mi je jako drago kaj ima još ljudi koji vole pričati o Maidenima, a saznala sam i puno stvari koje nisam znala. Nakon tog razdoblja kao da je sve zamrlo. Vodstvo fan cluba, odnosno maidencroatia posvetio se nekim drugim stvarima koje su mu, očito bile važnije. Klub, stranica, a i forum polako su zamirali, pa čak sam i ja odustala od uzaludnog provjeravanja «šta ima novog?».
Ali, ljudi nisu glupi i kad su shvatili da od toga svega neće biti ništa osim pustih obećanja, odlučili su uzet stvar u svoje ruke i nastaviti tamo di je sve stalo (likvor). Imali su moju totalnu podršku, a imaju je i sad. Vidim da su ti ljudi ipak odustali od svojih planova, ali barem su zaslužni za buđenje maidencroatie iz višemjesečnog proljetno-ljetno-jesensko-zimskog sna. Sada me jedino zanima koliko će to «živosti» on nama stvarno vratiti i hoće li nas napokon početi shvaćati za ozbiljno.
Još samo nekoliko stvari. Da bi klub uspijevao i rastao, na njemu bi trebalo raditi više ljudi. NIKAKO samo jedna osoba. Žalosno je neiskoristiti potencijale ljudi koji vole Maidene i znaju o njima. Mislim da je vrijeme da maidencroatia prijeđe preko svog ponosa (ili egoizma) i zamoli tuđu pomoć (ne znam samo zašto to nije napravio kad se posvetio mms-u).
I samo još poruka maidencroatiji: kažeš da si samoinicijativno pokrenuo IM fan klub i nitko ti to ne osporava. Ljudi ti zamjeraju kaj se za njega nisi brinuo. Nije dovoljno napraviti dijete, za njega se treba i brinuti!