A MATTER OF LIFE AND DEATH

Scream for me said:
evo stari , našao sam ti jedan jako lepi , isto piše iron maiden i sve a još k tome je i u gif formatu pa tako da će odgovarat lijepo podlozi, ako želiš naravno...

http://www.emichrysalis.co.uk/mailers/i ... a/logo.gif

a nije ni prevelik niti išta

kao što sam na pisao na generalu ja sam tražio veliki i još sam ga bio povećao, jer im logo ili je ogroman ili ga ne stavljam, hvala ali ovakav nije problem naći
 
objavljeno je 4.9.2006 je datum
a to je ujedno i početak škole
ali jam mislim da ću ipak zakasnit u školu, ali hoću biti u zg-u kod otvorenja dallasa
 
Ivan said:
a na clansmanu?
ali ja kažem da mislim da je wasting bilo prvi put, ipak je to bilo skoro desetljeće ranije
Wasting live se ne svira na akusticnoj gitari live, svira u studiju. Eo bas slusam Donnington '92, ono ti je elektricna gitara na cleanu. Znam da se pored Dream of Mirrors i Dance of Death svirala i na The Aftermath (Janick uvijek)


Blasius Pascalus said:
Janick je dobar ali vidno lošiji od Davea, mislim da je njegov ostanak u mejdenima zbog količine simpatizera koje je pokupio a i na koncertu često samo improvizira i to sa isključenim pojačalom.
ovim komentarom, ne samo da si izvalio hrpu gluposti, nego si dokazao da nemas veze o cemu pricas...... koje bola improvizacije s ugasenim pojacalom? zar nije lakse samo zavrnuti volume pot na gitari? tko mu onda sola svira, neki mali crnac u backstageu?
 
MaidenMadness said:
ba imas lagan nacin za izbacivanje slikovnih signaturea
ako koristis firefox(a mislim da si pametan covjek) instaliras ekstenziju adblock 5 minuta posla i viola nema vise picture sigova......osim ako netko ne promijeni svojega onda ces trebati adblockati novog LOL

Nije mi palo napamet. Evo isprobao sam ga na tebi i scream for me. ;) Ne addblock jer me ekstenzije nerviraju, ali ima image block.

Obicno to radim u firewallu gdje sam blokirao reklame na nekoliko websiteova koje redovito pratim.
 
Blasius Pascalus said:
a i na koncertu često samo improvizira i to sa isključenim pojačalom.

Ovo nema veze sa stvarnoscu.

Blasius Pascalus said:
Možda su Vai i Satriani veliki virtuozi ali mogu li oni izrazit emocije ili osječaje svojim solama kao Dave, ovdjese radi i o sluhu a ne samo o vještini prstiju.

Ako ne osjecas emocije ne znaci da ih nema. Da nema emocija ne bi svirali nego bi radili nesto drugo. Na primjer ne volim jazz i jazz ne pobudjuje nikakve emocije u meni, dok milijuni drugih uzivaju.

Blasius Pascalus said:
Čuo sam da će novi album biti mračan, epičan i ne kao križanac zadnjih dvaju odakle vam to??? Od Bobe?

Pa zar netko napisao ovdje sto su Steve i Bruce rekli o novom albumu? Nece biti nekakve bitnije razlike od prethodna dva albuma. Malo progresivniji i nista vise.
 
Snake said:
Wasting live se ne svira na akusticnoj gitari live, svira u studiju. Eo bas slusam Donnington '92, ono ti je elektricna gitara na cleanu.

ma daj nemoj me klat, pa nisam lud. pa gledao sam donnigton milijun puta, čekaj ovo ti je slika iz donningtona tijekom izvođenja wasting love, znači ovo kažeš da nije akustična gitara :?
a ajde mi reci kak bi i mogli izvesti početak wasting lovea bez 2 ak gitare

bscap003.jpg

bscap001.jpg
 
Donington, bez dvostrukog "n". Ivan je u pravu sto se toga tice. Moze eventualno biti da su na Doningtonu koristili akustare da bi bolje izgledalo za buduce narastaje koji ga budu gledali na VHS-u (odnosno za par godina i na DVD-u), a da su na ostatku turneje koristili elektricne gitare sa nekom simulacijom akusticne...
 
Kad mi bude dalo mogu pogledati nekoliko DVD s te turneje i reci vam jesu li ih koristili samo za potrebe snimanja koncerta ili na svim.
 
BoBo said:
Provjerio sam na jedom DVDu i obojica koriste akusticne na Wasting Love.

ma ja ne znam baš previše o gitarama, ali mislim i da su koristili akustične na snimanju, tj. da nikad nisu ni drukčije radili jer vjerojatno im je ovako najlakše, a i vjerojatno nije isto svirati taj početak na akustičnoj i na električnoj, tj. sigurno nije
 
Ivan said:
ma ja ne znam baš previše o gitarama, ali mislim i da su koristili akustične na snimanju, tj. da nikad nisu ni drukčije radili jer vjerojatno im je ovako najlakše, a i vjerojatno nije isto svirati taj početak na akustičnoj i na električnoj, tj. sigurno nije
na snimanju su sigurno akusticne bile, a sviranje na elektricnoj i akusticnoj gitari je u biti isto, cak pocetniku mnogo teze na akusticnoj..... razlika je u boji i dinamici tona (naravno, kada se ne koriste nikakvi dodatni efekti)
 
Snake said:
na snimanju su sigurno akusticne bile, a sviranje na elektricnoj i akusticnoj gitari je u biti isto, cak pocetniku mnogo teze na akusticnoj..... razlika je u boji i dinamici tona (naravno, kada se ne koriste nikakvi dodatni efekti)

ma to znam (znam osovne stvari) ali kažem samo da sigurno ne bi bez veze svirali na koncertu akustične gitare da je zvuk isti kao i sa električnom
 
Iron Maiden recently spoke exclusively to the U.K.'s Kerrang! magazine (web site) about their upcoming 14th studio offering, "A Matter of Life and Death", due in September. The CD was recorded at Sarm West Studios in London with producer Kevin Shirley, who also worked on the last two Maiden albums, 2000's "Brave New World" and 2003's "Dance of Death".

"'Brave New World' and 'Dance Of Death' were both good records," frontman Bruce Dickinson told Kerrang! "But they weren't anywhere near as good as this one! This one is 'Dance of Death' without the effort. This whole album feels effortless. It's like driving a big, gas-guzzling motor car. You just put your foot down and there's limitless power under the bonnet."

"It's been unbelievable," added bassist/founder member Steve Harris. "We booked the studio for three months and we finished the whole thing in two. I think the preparation was good. We didn't have the rows we usually have! We really focused on each song and it was a very positive experience."

"The Reincarnation of Benjamin Breeg", which will be the first single to be taken from the record, is described by Kerrang! as "an intricate seven-minute epic that starts with a creepy, ominous intro before erupting into a crushing, almost Led Zeppelin-esque riff and a powerful, emotive chorus."

"It's very different for us." admitted Harris. "It's very riffy. The intro has an almost nursery rhyme eeriness. Sometimes you try to create a mood and sometimes it's just there. Everyone's going to ask who Benjamin Breeg is, but you'll just have to find out for yourself!"

With regards to whether "A Matter Of Life And Death" marks a fresh lease of life for Maiden, Harris said, "Five years ago we were thinking about possibly retiring at this point, but now we're at this stage there's no way! Why should we? I don't know why, but I always had it in my head that we'd do fifteen studio albums, so we've got at least one more to go!"
 
Bruce kaže kako BNW i DOD nisu toliko dobri kao ovaj. Nadam se da to nije zbog uzbuđenosti novog materijala. Bit će žešći, mračniji i progresivniji, i opet je sniman live tehnikom. Nije li Longest Day prvi singl???Ili Pilgrim? :suck:
 
Back
Top