booklet je prva liga.... slike perfekcija.... tko god da je radio dizajn, unio je stimung cijelog albuma u bookletGul_Ranek said:Kakve su slike benda u knjizici? Nigdje na netu jos nema, pa me zanima... Moze neki sken ako netko ima vec album?
booklet je prva liga.... slike perfekcija.... tko god da je radio dizajn, unio je stimung cijelog albuma u bookletGul_Ranek said:Kakve su slike benda u knjizici? Nigdje na netu jos nema, pa me zanima... Moze neki sken ako netko ima vec album?
ajde to malo opiši, skeniraj anything... pliiiiiiizSnake said:booklet je prva liga.... slike perfekcija.... tko god da je radio dizajn, unio je stimung cijelog albuma u booklet
ok vidio sam , oko 180kn. a koliko je non limited?GrimReaper said:koliko ste platili limited cd?
GrimReaper said:ok vidio sam , oko 180kn. a koliko je non limited?
yup, Gibson SG je u pitanju....Maiden croatia said:Spot za different world sniman je u studiju, no jako dobro i dinamično, za Axy je poslastica da Adriana ima puno i svira smeđu gibsonku, ako sam dobro skužio, onu angusovu SG..... Ako sam krivo skužio... sorry....
Gul_Ranek said:180 kn, a? Cega sve ima na tom DVD-u?
BTW, i meni je album sve bolji i bolji, mogu reci da mi postaje cak i bolji od BNW-a i izgleda da cu se sloziti sa Stipom koji je rekao da je ovo najbolji album jos od Seventh Sona.
Brighter Than A Thousand Suns mi je definitivno najbolja na albumu.
meni je to smiješno,BoBo said:Nije mi nista draze nego kad kazu da Maideni rade iste pjesme vec 20ak godina, pogotovo one sa sporim introm, a onda svrsavaju kad neki drugi band snimi tipicnu rock pjesmu (verse - chorus - verse - chorus - solo - chorus).
Ovaj album je najveci odmak od onoga sto su dosad napravili (Blaze eru ne racunam).