MaidenMadness said:refreni su mi uglavnom losi na cijelom albumu. bruceov glas je dobar. ono sto je otpjevao otpjevao je dobro, nema bas nekih zahtjevnih dionica. trebati cu opet poslusati album jer cini mi se da nema niti jedan scream.
tekstovi ako zanemarimo monotonost odredjenih djelova variraju od vrlo dobri pa do odlicnih.
Gul_Ranek said:Ivane, ti si maidenovski Mateo Beusan.
Jos nikad ga nisam cuo u Oku sokolovom da je rekao "mislim da je sudac pogrijesio", svaki put kaze "sudac je u pravu" ili "sudac ima diskrecijsko pravo".
Zamijeni "sudac" sa "Iron Maiden".
žIvan said:da, jesam
točno tako :wink:
i ne krijem to, jer na ovom albumu još nisam uspio naći jednu jedinu stvar koja me peče za oči
axy said:ž
meni je to zapravo čudno, jer , da bi nešto proglasio najboljim, nužno to "nešto" moraš uspoređivati sa drugim stvarima iliti glazbom u ovom slučaju. a nije mi jasno s čim ti onda uspoređuješ ?
Ivan said:ne kažem da je to najbolji album maidena, ali je drukčiji. i jako je dobar, vrijeme će reći koliko je dobar, ali mi se jako sviđa. iako ga ne mogu usporedit ni sa jednim albumom maidena
likvor said:Album jednostavno djeluje kao da je to jedna pjesma raskomadana na više RAZLIČITIH djelova koji jednostavno boli glava koliko su dobri.
Može biti ali dok potpuno ne uđe u uho, svaki jebeni riff, ne bumo bili sigurni.Ivan said:ja bi rekao da je zbog toga album konceptualan, kao što je ssoas konceptualan pričom tako je ovaj glazbom
Sluga pokoran. Nisam znao za ovo. Zahvaljujem.Gul_Ranek said:Ne znas za legendarni Iron Maiden Commentary? Adresa je http://www.maidenfans.com/imc - jos nije dodao komentare novog albuma, bit ce valjda za par tjedana.
Snake said:As is to be expected from the earlier reported article about great first day sales of A Matter of Life & Death in Finland, EMI for the region have now confirmed the album has been certified gold with sales of over 15,000 since Friday.
Iron Maiden has sold over 500 000 albums in Finland and all three shows are sold out.
Sumnjam, zasad sam vidio samo sliku cd-a i sliku naslovnice u boxu. Mislim da se nitko nije potrudio da slika i iznutra.Gul_Ranek said:Kakve su slike benda u knjizici? Nigdje na netu jos nema, pa me zanima... Moze neki sken ako netko ima vec album?