Da čevapi ipak budu od kravljeg(telećeg) mesa. Ja potpisao.BoBo said:Koju peticiju?
pogledaj pod novosti na maiden fansu.BoBo said:Koju peticiju?
Ivan said:http://www.celebheights.com/s/Bruce-Dickinson-3362.html
u vezi visina
likvor said:jebate pa ti si opsjednut.
BoBo said:Izgleda da je samo Nicko negdje moje visine, a svi ostali su nizi.
U vojsci sam bio jedan od nizih pa nije ni cudo sto imamo dosta kosarkasa, dok taj sport skoro da i ne postoji u Velikoj Britaniji.
Screamy said:bemu...nema tu kruha za nas od 188 + LOL
heheh ajd drago mi je da se slazes samnom oko toga heheewox said:@Dickinson's legacy-you're right
Not high boys rules!
PROVEN! :wink:
LOL LOL LOL
niko nije reka da visoki decki nesmu ist kruh hihihiScreamy said:bemu...nema tu kruha za nas od 188 + LOL
maidenovka said:eto da ne bude previše dosadno malo i zanimljivosti....
-bruceov se mačka zove Kitty a papagaj Melvin
-Brucu je krsno ime Paul i tak ga zovu samo mama i tata
-Maideni su od izlaska prvog albuma "Iron Maiden" imali 1650 koncerata....Tijekom "The Beast on the Road" turneje imali su 183 (9.5 mjeseci), a tijekom "World Slavery" 191 koncert (11 mjeseci)....
-martin birch se jednom slupao u autobus pun casnih sestara i da ga je popravak dosao 666 funti
-Nicki Je Michael Henry
-Dave je David Michael
-Janick je Janick Robert
-Steve ima 6-ero Djece
-Janick ima mlađu sestru i brata
-Adrian je najmlađi od troje djece
-Adrian je napustio školu sa 16 i rekao JA ćU BITI ROCK ZVIJEZDA
-Adrian je da uđe u maidene morao popiti kriglu pive za 5 sekundi, naučit svirat Wrathchild za jedno veče i nakon tog je morao ić dečkima pokazat kakav je nogometaš
-Janick se nikad ne priprema za koncert?....On Samo izleti van i svira dok se adrian pozorno priprema
eto o svemu po malo....ak netko ima još toga slobodno nek napiše....
....UP THE IRONS....
Ivan said:inače, sve to smo mi već spomenuli plus da si neke stvari malo fulala
pagaj je merlin a ne melvin i mačka kitty je uginula, a sadašnja mačka se zove Sufi :wink:
ali nisi samo to fulala
a daj to su banalne stvarilikvor said:Nevjerovatno......a da se prijaviš da lektoriraš novu biografiju od maidena?