evo , nisam htio jučer komentirat pjesmu , prvo sam je se htio dobrano naslušat što sam i učinio. svakim slušanjem mi je sve bolja i bolja , jednostavno je drukčija od svega što su dosad napravili i to je ono što me jako veseli i zbogh čega sam i više nego prezadovoljan. teško da mogu bit objektivan kao iron maiden fan ali smatram da je pjesma jedno lijepo osvježenje . jedino me na momente razočaralo nickovo jednolično bubnjanje , mislim , napravi on tu i tamo koji prijelaz ali sve je to ispod njegovih mogućnosti za dobrih 10 koplja al tko zna...da je drugačije bubnjao možda ne bi odgovaralo pjesmi.
bruce stvarno fantastično zvuči , čovjek je otpjevao cijelu pjesmu izvanredno , najviše me se dojmio dio na kraju 6. minute di dosta dugo drži glas i upotrebljava svoj famozni vibrato.
također, solo mi je jako dobar , ništa previše komplicirano , baš po mjeri pjesme , davey je stvarno lijepo odradio svoj dio posla.
spot mi je ok ali ništa više od toga , mislim , ispod njihovih mogućnosti je zasigurno ali kome uopće trebaju neki ekstravagantni spotovi gdje ima tone preseravanja i gdje cijeli spot zasjeni pjesmu.
evo , i nakon 50-60 slušanja mi nije dosadila već mi je sve bolja i bolja , vjerujem da će i ostatak albuma bit takav.
UP THE IRONS!!!