S Screamy Active Member Dec 24, 2006 #1 želim svima vama i vašim obiteljima...da ga provedete u miru,veselju i ljubavi...stvarno vam to od srca želi vaš Dado također želim sretan 31. rođendan našem najdražem bendu IRON MAIDEN LIVES FOREVER zahvalimo se svi ovom caru što nam je sve ovo pružio
želim svima vama i vašim obiteljima...da ga provedete u miru,veselju i ljubavi...stvarno vam to od srca želi vaš Dado također želim sretan 31. rođendan našem najdražem bendu IRON MAIDEN LIVES FOREVER zahvalimo se svi ovom caru što nam je sve ovo pružio
Iron Domek Active Member Dec 25, 2006 #2 Sretan Božić svima i sve najbolje. :edkiss: Maiden is strong Maiden is alive Maiden is going to be forever... :edheadbang:
Sretan Božić svima i sve najbolje. :edkiss: Maiden is strong Maiden is alive Maiden is going to be forever... :edheadbang:
M Maiden croatia Active Member Dec 25, 2006 #10 sretan božić svima na ovom forumu i onima koji će njegovi članovi postati...
axy Active Member Dec 27, 2006 #12 sretan božić i ukusan odojak svima! nego, jel ko slavi novu u gorskom kotru? ja budem bila u lesnoj dragi blizu ravne gore, pa se javite ako ste u điru!
sretan božić i ukusan odojak svima! nego, jel ko slavi novu u gorskom kotru? ja budem bila u lesnoj dragi blizu ravne gore, pa se javite ako ste u điru!
Iron Domek Active Member Dec 28, 2006 #13 axy said: ukusan odojak svima! Click to expand... jeo sam janjetinu a ne odojak. :fist:
*Wratchild* Member Dec 28, 2006 #14 axy said: sretan božić i ukusan odojak svima! nego, jel ko slavi novu u gorskom kotru? ja budem bila u lesnoj dragi blizu ravne gore, pa se javite ako ste u điru! Click to expand... Naravno da slavi.Pa u njemu živim Delnice i mi smo blizu onda :wink:
axy said: sretan božić i ukusan odojak svima! nego, jel ko slavi novu u gorskom kotru? ja budem bila u lesnoj dragi blizu ravne gore, pa se javite ako ste u điru! Click to expand... Naravno da slavi.Pa u njemu živim Delnice i mi smo blizu onda :wink:
Guardian ForAll Member Dec 28, 2006 #15 E i ja želim SVIMA SRETAN BOŽIĆ...malo je kasno..ali,nisam mogao na forum...zaboravih šifru,pa sam se sjetio to je glavno...ali ja vama uglavnom želim sve najbolje...
E i ja želim SVIMA SRETAN BOŽIĆ...malo je kasno..ali,nisam mogao na forum...zaboravih šifru,pa sam se sjetio to je glavno...ali ja vama uglavnom želim sve najbolje...