likvor said:Malo ste fulali temu. Ikona ili ne ?ovjek je "lord of morons". To ?to je mrtav je druga pri?a. Kao ?to je nekome Steve ikona, vrhovna, primordijalna i iskonska, i ?tatigajaznam, tako je nekome i Jon i hrpa drugih mogu biti ikone.
Scream for me said:onda se ja ovim putem ispri?avam Pakaau ako sam ga uvrijedio nekim postom ili umanjio njegovog idola :wink:
Pakaa said:Ma daj covjece, sta ti je... Ovo je samo jedna tipicna forumska rasprava (svadja ). Da nema ovoga, forumi ne bi imali smisla
Scream for me said:naravno , sve 5. samo nisam htio da se misli da sam zatupljena svinja LOL :wink: :edmetal: :metal: :headbang:
Ivan said:ja iskreno iz dubine srca ne volim ni black, ni death, a ni melodic death metal.
po tome da se gleda samo više bi mi stalo do nekog pjevača narodnjaka nego do ovoga, žalio sam ga samo zbog toga što je čovjek pokleknuo pred svojim križem i mir.
a da se slučajno (ne baj Bože9 dogodi da takvo što učini netko iz maidena, ma možda samo rod ja bi plakao 3 tjedna sigurno i bio u depri i to teškoj, a za ovog lika...
ja ne biaxy said:Počinio to Bruce (ne daj bože) ili Jon, sebično je i zato mi se gadi. I iskreno da ti kažem, pitala bi se kakvog sam to čovjeka cijenila sve ove godine. :cry:
ja se ipak trudim bitIvan said:ja ne bi
nisam objektivan i žalio bi ga jako
Pakaa said:Only the good die young
All the evil seem to live forever...
Zasto svi dobri glazbenici moraju umrijeti mladi???
axy said:sad dolazim u konflikt samam sa sobom ali ipak ću napisati... Adrian, Steve, Janick,Dave, Nicko i Bruce su još uvijek živi
axy said:sad dolazim u konflikt samam sa sobom ali ipak ?u napisati... Adrian, Steve, Janick,Dave, Nicko i Bruce su jo? uvijek ?ivi
Scream for me said:JOHN BONHAM - najve?i bubnjar ikad , bubnjar najve?e rock grupe ikad IMO
R.I.P. legendo , pokoj ti du?i , bio si i ostao najve?i :cry: :cry: