axy Active Member Sep 9, 2006 #1 Sve najbolje dragi :kisses: Nek ti se sve želje ostvare.. i naravno ... Još puno ovakko dobrih Maiden albuma ti želim :banana: :banana: :banana: :banana: :banana: :banana:
Sve najbolje dragi :kisses: Nek ti se sve želje ostvare.. i naravno ... Još puno ovakko dobrih Maiden albuma ti želim :banana: :banana: :banana: :banana: :banana: :banana:
BoBo Active Member Sep 9, 2006 #9 čmarec said: i meni isto! Click to expand... Onda evo jos jedne torte
M Maiden croatia Active Member Sep 10, 2006 #11 Obojici za rođendan backstage u Milanu, a Scream-u Blaze. Tempirao sam da mu dođe za rođenda, pa možda i je... Ako nije, pa bude kasnio dan, dva, neka ga smatra rođendanskim darom...
Obojici za rođendan backstage u Milanu, a Scream-u Blaze. Tempirao sam da mu dođe za rođenda, pa možda i je... Ako nije, pa bude kasnio dan, dva, neka ga smatra rođendanskim darom...
axy Active Member Sep 10, 2006 #12 LOL čmarec sorry... happy birthday! all the best BoBo daje virtualnu tortu, ja ću vam obojci dofurat kolače LOL
LOL čmarec sorry... happy birthday! all the best BoBo daje virtualnu tortu, ja ću vam obojci dofurat kolače LOL