axy
Active Member
BoBo said:Ne bih se slozio s tobom. Islandska pjesma je za mene najobicnija buka i nista vise.
ni meni se nije svidjela .. :?
BoBo said:Ne bih se slozio s tobom. Islandska pjesma je za mene najobicnija buka i nista vise.
ewox said:Ta govanjca sam gledala kad sam manja bila...Od ovog posljednjeg Evrosonga :wink: sam vidjela i čula pobedničku pesmu... 8) Ženska je snažna i ima glasovne mogučnosti,sigurno joj je Dickinson uzor! LOL (šta znaš?)
:wink:
Ivan said:ali zgodna nije LOL
axy said:pjevač mora da bude ugodan uhu a ne oku
dickinsonica said:e baš!!
(ne može svako bit bruce )
axy said:nemože svatko bit Adrian ili Matthew Barlow ili... ok stat ću
dickinsonica said:oke oke tila san reć da adrian ne spada uz brucea i matta, al san se sitila i b-strana LOL LOL LOL ne zamjeri hehe
Ivan said:ali zgodna nije LOL
axy said:kak ne .. pjevao je on ! ASAP, Psycho Motel, Urchin, Evil ways
ok mi sa konfjuzd. :?
da, ali je zato dovukla onih par ljepuškastih backvokalistica tako da se više njih gleda a nju slušaewox said:E,pa da ti budem iskrena...Baš mi je i zato drago što je pobjedila ta pjesma!Ženska,kakva je-takva je,iskreno,mislila sam da je muškarac kada sam je prvi puta vidjela ali... što je-je ima glasovne mogućnosti i neka je pobjedila...Znam da je nastupilo metar zgodnih tetica sa manje i više dobrim nogama,cicama i guzicama LOL ali koliko se one god skršile od mrdanja time,ova gore digne glas i otpuhne ih samo tako... :wink:
Iron Domek said:cuo sam da je ta "zenska" lezba...moram priznat da mi tako i izgleda :|
pa onak muskobanjasto izgleda...odmah sam stekao takav dojam :wink:BoBo said:A kako to pederi i lezbe izgledaju da ih i ja mogu prepoznavati?
Iron Domek said:pa onak muskobanjasto izgleda...odmah sam stekao takav dojam :wink:
Iron Domek said:pa onak muskobanjasto izgleda...odmah sam stekao takav dojam :wink: