Maidenaustria
Member
Congratulations to you both!!!
May the force be with you all!
Ivan said:čekaj
jesi li ti ona?
Maidenaustria said:Congratulations to you both!!!
ewox said:LOL hahaaa,muzhich i zhena u isto vrijeme na istom mjestu,kako cool!!!
Bas cool.... LOL
čmarec said:Mogao je jos netko tu biti muz i zena...argggghhhhh :evil: :evil: :evil:
Ti i Janick? Bas izgledate kao da ste pred maticarem, ti muz, on zena.čmarec said:Mogao je jos netko tu biti muz i zena...argggghhhhh :evil: :evil: :evil:
Gul_Ranek said:Ti i Janick? Bas izgledate kao da ste pred maticarem, ti muz, on zena.
čmarec said:Mogao je jos netko tu biti muz i zena...argggghhhhh :evil: :evil: :evil:
Gul_Ranek said:Ti i Janick? Bas izgledate kao da ste pred maticarem, ti muz, on zena.
LOL LOL šta znašBoBo said:Mislis da bi spajsica bila clanica ovog foruma 4 godine? :wink:
BoBo said:Mislis da bi spajsica bila clanica ovog foruma 4 godine? :wink:
_MORRISON_ said:Sve najbolje i od mene i da vas uvijek sreca prati, u svakom trenutku...
Da je meni naci curku koja voli Maiden, kod mene u mom gradu sve zaludjeno narodnjacima i turbo-folkom :|, i kad neku dovedem u svoju sobu koja je sva u Maiden fazonu misle da sam puko :| ...
_MORRISON_ said:Sve najbolje i od mene i da vas uvijek sreca prati, u svakom trenutku...
Da je meni naci curku koja voli Maiden, kod mene u mom gradu sve zaludjeno narodnjacima i turbo-folkom :|, i kad neku dovedem u svoju sobu koja je sva u Maiden fazonu misle da sam puko :| ...