MW forum - predstavljanje clanova

Maiden croatia

Active Member
Dakle, pala mi je na pamet ideja. Zašto se ne bismo u ovom topicu predtavili svi, tko smo, što smo i odakle smo, kako bismo znali tko je tko, čime se bavi, kako nama drugima ikad, ako zatreba može pomoći, gdje je zaposlen, na koji faks ide, koji su mu hobiji itd. Evo, ja ću stvoriti jedan obrazac i predstavit ću sebe, pa vi onda po tom obrascu možete predstaviti sebe. Neće to biti ništa komplicirano, čisto onako, da se možemo snalaziti.


Edit by BoBo: Molim bez komentara u ovoj temi jer cu svaki komentar brisati. Biti ce preglednije samo s napisanim podacima. Ako zelite komentirati otvorite novu temu.
 
Osnovne informacije:

Nickname: Maiden croatia
Ime i prezime: Stipe Juras
Godine: 30
Mjesto rođenja/ stanovanja: Zadar, Hrvatska
Govori jezike: Hrvatski, engleski, razumije, no ne govori dobro talijanski
Obrazovanje: VKV Kuhar, Teologija, 4. godina, Novinarstvo 3. godina.
Posao: Novinar (Slobodna Dalmacija)
Hobi: Sakupljanje Bonelli, te još ponekih pretežno talijanskih stripova, zanimacija za sve vrste parfema sa potpisima,

Umjetnički život:

Umjetničke sklonosti: Pisanje, glazba, gluma...
Umjetnička dostignuća: Izdao prvu virtualnu knjigu u HR, ep "Kapetan Hladnooki", 2000, izdao skupno knjigu "Potresi" 2002, te skupno zbirku "Buđenje" 2006. Svirao u grupi Hellingen (vokal i koautor pjesama), te Škur (vokal i autor pjesama). Sada djeluje u grupi Eerie poet, kao muški vokal i koautor pjesama. Član zbora Filozofskog fakulteta u Zadru (Tenor), pjevao u klapi "Trata", pjevao i sudjelovao u programima pučkih pjevača župa sv. Lovre u Kalima, glumio u predstvama HKK Zadar uz glumce poput Senke Bulić, Sandre Lončarić, Predraga Vušovića, Gorana Navojeca, Žane Bumber itd, pobjednik natječaja za naj strip scenarij poznate tvrtke SAF, za junaka s imenom "Justico". Čeka se realizacija. Inače, nesklon natječajima i svemu sličnom, više voli sve sam realizirati.

Život na mreži:

Autor nekoliko blogova: http://stipejuras.blog.hr, http://tekstopisac.blog.hr, te još nekoliko blogova, od kojih je jedan tajni, a neki neredovito obnavljani.
Iako skromnog informatičkog znanja uspješno vodi nekoliko web stranica kao webmaster, od čega su neke privatne turističke stranice, stranice jedne suhe marine, stranice jednog dječjeg glazbenog festivala, stranice jednog ultimate fight kluba, stranice MMS festivala, te stranice hrvatskog Iron Maiden fan cluba. Kao novinar sudjelovao u radu mnogih stranica, npr. www.cmar-net.org, www.muzika.hr itd. Pionir webmasterstva u Zadru, još 1998 pokrenuo službene web stranice KK Zadra, navijačke skupine Tornado, te vodio zajedno sa prijateljem Davorom Valjinom službene web stranice juniorskog košarkaškog europskog prvenstva. Član sam na nekoliko internet foruma, uključujući ovaj, te stranica poput hospitalityclub.org, myspace.com i iskrica.com.

Kreativnost i mediji:

Volim razne vidove novinarstva, okušao se kao voditelj na radiju i televiziji, pisao za razne webzinove, fanzine, dnevne i tjedne novine, te magazine. Amatersko bavljenje webdizajnom, dizajnom plakata i raznoraznih reklama, te logotipa, tekstopisac određenim izvođačima i sl. Okušao se uspješno u pisanjima raznih sinopsisa i scenarija za određene projekte, koji su potpm zaživjeli javno. Okušao se u organizaciji koncerata, pa čak i međunarodnih festivala. Pokrenuo MMS festival.

Maidenografija

Maiden fan od: 1984
Prvi kupljeni album: Somewhere in time (kupljen u godini izlaska)
Maiden službena diskografija u njegovom posjedu. Sve audio kazete (originali), svi LP-i osim X factor, Svi CD-i, svi DVD-i i svi WHS-i.
Maiden singlovi: Nepotpuna kolekcija koju namjeravam na LP-u isključivo upotpuniti do kraja 2007.
Maiden neslužbena diskografija, bootlezi i sl: Nekoliko koncerata i sl, no tom vidu ne posećujem posebnu pažnju, jer sam po prirodi totalni kolekcionar, pa kad bi se toga uhvatio ne bih bio miran dok ne bih imao apsolutno sve.
Majice, zakrpe i sl: Imao mnogo svega, pa podijelio, tako da su samo ostale 3 majice. Peace of mind, dugi rukavi s kapuljačom, crna, zatim Early days, bijela sa crnim dugim rukavima sa lanjske turneje, te plavi 11 dres sa Virtual x albuma, kojeg mi je darovao Steve Harris osobno.
Posteri: Sobu sam sveo na jedan jedini poster, A real live tour, poster za Wembley arenu, gigantskih proporcija. ostale ću podijeliti u akciji "Svaki tjedan MAIDEN jedan".
Naj pjesma: ne mogu se odlučiti, možda Wasted yeaes
Naj album: Ne mogu se odlučiti
Naj član Maidena: Ne mogu se odlučiti
Bio na koncertima: Modena 1995, Trieste 1998, Milano 1999, Izola 2000, Zagreb 2003, Munchen 2003, Stuttgart 2003, Chorzow 2005...
Naj koncert na kojem sam bio: Milano 1999 (Ed hunter, mini tour)
Planiram ići: Milano 2006
Posebne stvari: Osnovao hrvatski Iron Maiden fan club 2003, u svom novinarskom opusu u Slobodnoj Dalmaciji napisao preko 50 članaka koji se direktno tiču Maidena, organizirao koncert Blaze-a u Splitu, radio intervjue sa Steve Harris-om, Dave Murray-om, Adrian Smith-om, Michael Kenny-em (klavijaturist), Blaze-om, pjevao s Maidenima na pozornici Heaven can wait 1998 (Blaze era) i 2003 (Bruce era), slušao DOD album u Maiden busu, upoznao sve članove od prvog albuma, osim Dennisa Strattona i Clive Burr-a, te se fotografirao sa njima, pa čak i video zabilježio. Sa Steveom se vidio osam puta, kao i sa Daveom, Janickom i Nickom. Sa Bruceom tek tri puta.

Ostalo: Posjedujem originalnu kolekciju Brucea Dickinsona na kazetama i na CD-ima i Blaze-a na CD-ima. Namjeravam nabaviti sva originalna Maiden izdanja i izdanja njihovih bivših članova, te solo projekata i bivših grupa sadašnjih članova, najdalje do 2010. Pod sve mislim na sve službene studijske i live albume, te sve singlove u svim formatima na svim dostupnim nosačima zvuka na kojima su objavljeni (i albumi i singlovi). Moja kolekcija će obvezatno sadržavati i originalnu Soundhouse tape, bez koje bi sve to bilo nepotpuno. Nakon što do 2010 sakupim svu tu kolekciju, moja kolekcionarska strast biti će zadovoljena.
 
Osnovne informacije:

Nickname: MaidenMadness
Ime i prezime: Tin Lausic
Godine: 22
Mjesto rođenja/ stanovanja: Zagreb, Hrvatska
Govori jezike: Hrvatski, Engleski, osnove osnova njemackog
Obrazovanje: Zavrsena srednja skola, od 10. mjeseca student 4. godine fakulteta elektrotehnike i racunarstva u zagrebu, smjer telekomunikacije i informatika
Posao: Student(FER)
Hobi: pracenje sporta, citanje stripova(neil gaiman je bog makar je malkice bolestan, preporuka svima ako niste procitajte njegovu seriju stripova sandman), slusanje glazbe, surfanje netom, izlasci sa drustvom na kavu/pivu

Život na mreži:
internet koristim vec 10 godina. clan nekoliko foruma uglavnom na svima pod nickom maidenmadness. pokrenuo svoj forum na nekom siteu, nakon dva tjedna odustao od tog foruma tako da ako i dalje postoji onda je vec jedno 3 godine bez ikakvih administratora i moderatora(lol, pravo gnjezdo za perverznjake, pirate i slicnu ekipu :D ).

Glazbena povijest

prva kazeta koju sam ikada nabavio ima pricu iza sebe. profesirica matematike iz osnovne skole je prodavala piratizirane audio kazete i kada se nekome nije dalo raditi nista pod matematikom ali da za svoj ne rad nebude nagradjen odgovaranjem pred plocom ili jedinicom onda je jednostavno trebao pitati da vidi katalog. sad ako vec niste shvatili ja sam po prirodi lijen za stvari koje me ne interesiraju. sad tu i tamo moras i nesto kupiti da profesorica nebi srala da nista ne radis nego samo da koristis katalog kao izliku da budes lijen. tako sam uzeo najmanje losu kazetu iz cijelog casopisa prepunog domace zabavne glazbe uz pokoju primjesu strane pop muzike i glazbe istocnjackog melosa ako shvacate. ta kazeta je bila hrpa pjesama dalmatinskih autora zabavne glazbe uz dodatke bili su bili i oluja sa sjevera radi cega je kazeta bila nazvana u katalogu hajduk mix. medjutim brzo sam nabavio i neku odlicnu glazbu motorhead - no sleep till hammersmith i queen - greatest hits 1.
prvi put sam cuo maidene prije 10 godina kada mi je frend dao kazetu(piratiziranu naravno) fear of the dark albuma. nakon jednog slusanja cijelog albuma zivot mi se zgadio jer je to osim dvije pjesme(fear of the dark i afraid to shoot strangers) bilo nesto najgore sto je autor ovog posta ikada cuo. maideni su zamrli dosta dugo sto je autor iskoristio za preslusavanje druge glazbe tipa metallica, led zeppelin, pink floyd, black sabbath....
bilo je, naravno, i izleta u nerock/nemetalne vode pa sam priliku dao i hip hopu i elektronskoj glazbi i narodnjacima pa cak i limp bizkitu medjutim sve te faze su skupa trajale mozda godinu dana. u toj fazi sam saznao da frend koji je inace tada slusao uglavnom limp bizkit ima doma dva cda maidena sto sam iskoristio pa sam sprzio oba cda radi samo dvije stvari afraid to shoot strangers i fear of the dark. medjutim to nisu bila dva albuma nego best of the beast kompilacija pa kako nije bilo nicega drugog sto mi se slusalo pa prakticki dvije godine se ti cdi nisu micali iz discmana. preslusavajuci shvatio sam da tu ima vrlo dobrih stvari tipa number of the beast, rime of the ancient mariner, sign of the cross, hallowed be thy name itd(zanimljivo trooper mi se svidio tek kada sam ga dozivio live ali o tom potom). i tako u roku od te dvije godine jedno jutro mjeseca veljace ja legnem u kadu punu vode, otvorim vecernji i listam kad ono na jednoj od zadnjih stranice mali clancic koji najavljuje dolazak "benda sa najagilnijim fanovima na svijetu" legendarnog iron maidena u hrvatsku. cim sam izasao iz kade nazvao sam frenda od kojega sam nabavio best of the beast pitao ga da li bi isao na to i kada je rekao da bi dao sam mu zadatak da do koncerta nabavi sve albuma maidena. nakon telefonskog razgovora narucio sam svoju i frendovu kartu preko neta.
diskografija je nazalost nabavljena tek nakon koncerta tako da sam pojedine dijelove koncerta proveo pitajuci se koja je ovo stvar nje nema na best of the beastu. LOL
nakon koncerta upisao sam se na fakultet elektrotehnike i racunarstva gjde velikodusno svojim studentima nude besplatno pristup internetu preko bezicne veze a sa 54mbps puno se toga moze nabaviti pa sam i puno toga skinuo sa neta. cak sam naletio i na nesto sto je zamijenilo fear of the dark kao nesto najodvratnije sto sam ikada cuo - death metal(no offence to any possible death metal fans)
na faksu su mi se povecali i financijski prihodi pa tako sam poceo i kupovati orginale. trenutno stanje sa orginalima je ovakvo
deep purple fali mi jos samo fireball i imam kompletnu diskografiju deep purple mark II i mark III
iron maiden imam sve od iron maiden do seventh sona(ukljuceno) + dance of death
led zeppelin - fali mi samo phisicall graffitti da imam cijelu diskografiju
normalno to jos nije sve ima jos relativno dosta bendova medjutim od njih imam samo jedan maksimalno dva albuma

to je to ukratko
 
Osnovne informacije:

Nickname: GrimReaper
Ime i prezime: Matija Laljek
Godine: 19
Mjesto rođenja/ stanovanja: Koprivnica, Hrvatska
Govori jezike: Hrvatski, engleski, i osnovno francuski
Obrazovanje: Srednja ekonomska škola.
Posao: učenik
Hobi: opijanje
Umjetnički život: nema ga


Život na mreži:

Autor nekoliko blogova (adrese tajne).
Redovno na nekoliko foruma, igram ogame oko 8 mjeseci, msn priče. Icq priče, proučavam sve na kaj naiđem, radim na netu sve što mi net pruža. Dnevno sam minimum 3-4 sata na netu.

Kreativnost i mediji:

Član udruge M.A.K. (mreža alternativne kulture) iz Koprivnice, radim projekte izdavanja našeg ćasopisa «Fanzin», radimo projekte koncerata, slušaona, gledaona, i ostalih akcija na podrućju Koprivničko – križevaćke županije, kao projeski Klizalište, roler park itd.

Maidenografija

Maiden fan od: 2004.
Prvi kupljeni album: Somewhere in time
Maiden službena diskografija u njegovom posjedu : Svi CD-i, dosta dvd
Maiden singlovi: imam 3 singla. Man on the edge, no more lies, i soundhouse tapes
Maiden neslužbena diskografija, bootlezi i sl: imam ponešto
Majice, zakrpe i sl: Imam 7 majica, onu di eddie-u srednji prst gori, give me ed tour majica, out of the silent planet majica, wildest dreams majica, angel and the gambler majica, killers majica itd.
Naj pjesma: ne mogu se odlučiti, možda Wasted years
Naj album: SoT
Naj član Maidena: Gers
Bio na koncertima: za sada ništa 
Planiram ići: bilo kamo čim skupim love
Posebne stvari: -
 
Mislim da nema boljeg mjesta od ovog za moj prvi post na ovom forumu ;o)

Osnovne informacije:

Nickname: Scorpyo
Ime i prezime: Marijo Peciguš
Godine: 33
Mjesto rođenja/ stanovanja: Zagreb, Hrvatska
Govori jezike: Hrvatski, Engleski
Obrazovanje: Srednja PTT Škola.
Posao: Sistem admin
Hobi: Rolanje, slušanje glazbe
Umjetnički život: Brljavim po web dizajnu više manje nego više


Život na mreži:

Autor nekoliko webova:
http://free-zg.htnet.hr/ironmaiden/
http://free-zg.htnet.hr/queen
http://www.spiritofmusic.hr/ da nabrojim samo neke (meni draže).
Redovno na nekoliko foruma, MSN brbljanje (uglavnom sa pripadnicama nježnijeg spola).


Maidenografija

Maiden fan od: 1985.
Prvi kupljeni album: Kupljeni, No Prayer For..., ali sam Maidene slušao i prije
Maiden službena diskografija u njegovom posjedu : Svi CD-i osim Ed Hunter i Edward The Great (ne dam se guliti), Svi DVD
Maiden singlovi: First 10 years CD collection + Wildest Dreams CD i DVD, Rainmaker CD i DVD + No More Lies souvenir EP + sve singlove u mp3.
Maiden neslužbena diskografija, bootlezi i sl: Nemam, muci me isti problem kao i Stipu, kompletista sam pa se bojim da se ne zakvacim previse.
Majice, zakrpe i sl: Nemam.
Naj pjesma: DOD, The Clansman
Naj album: SSOASS
Naj član Maidena: Nickoooooooooo
Bio na koncertima: Izola 2000, Zagreb 2003
Planiram ići: Bojim se da za ovu turneju nikamo.....
 
Nickname: axy
Ime i prezime: Aleksandra Marinović
Godine: 19
Datum/mjesto rođenja: 26.3.1987, Rijeka
Živim u: Labin (faks Rijeka)
Govori jezike: hrvatski, engleski, talijanski, španjolski učim
Obrazovanje: opća gimnazija, Pravni fakultet Rijeka 2.god
: glazbeno - osnovna glazbena škola(klavir), bila svirala gitaru, danas samo kad me uhvati ali to više ne liči na niš
Posao: studentica (pravo), preko ljeta neki nađem uvijek, inače airbrush
Hobi: crtanje, muzika, airbrush, motori - bajkeri,kampiranja, jahanje*, životinje
Kućni ljubimci: trenutno 3 mačke (Garfield, Azrijel i Goldi) i još par na putu
Umjetnički život: prije pjevala u crkvenom zboru i svirala po koncertima u sklopu glazbene škole. sudjelovala na par natjecanja (poezija) još u osnovnoj školi.
Sport: trenirala sve i svašta (više manje kratkoročno). Volim košarku. Zadnje 4 godine se bavim konjičkim sportom, bila sam na raznim natjecanjima npr u Medulinu gdje sam se više manje uvijek dobro plasirala. Prestala se "profesionalno" baviti zbog neslaganja s određenim stvarima, sada čisto rekreativno.

Šta slušam osim Maidena: Bruce, WASP, Judasi, Helloween, Hypocrisy, Deep Purple, Great White, Apocalyptica, Dark tranquility, Dimmu Borgir, Alice Cooper, Aerosmith, ac/dc, Def Leppard, Marley.. klasična glazba - Tchaikovsky najviše u playeru bude
Glazbena povijest: samo ću reć da mi je stari roker. Odrasla sam na Hendrixu, Deep Purpleu etc. Bilo je i punk razdoblja, onda Limp Bizkita i kozna čega sve ne. Ko klinka sam po labinu ganjala Željka Krušlina Krušku za autograme hehe ;)

Život na mreži:
- više manje sam na ovom forumu, ako ne onda tražim nešto ili downloadiram.
- Bivša članica čmar-neta i metal-defendera.
- ICQ i MSN brbljanje uvijek prisutno
- Registrirana članica Camarille Hrvatske i White Wolfa.
- Myspace http://www.myspace.com/axymaiden



Maidenografija

Maiden fan od: 26.-28.7.1996/2001
Da pojasnim. 1996 me cijo (ujak) uzeo na bajkere u Pulu. Navečer su svirali razni bendovi, i jedan od tih bendova je svirao cover Iron Maidena. To je bio moj prvi kontakt sa njihovom glazbom. Sljedeći je bio tek sa tamo nekih 14godina, kad sam si mogla sama kupit cd. Eto.

Prvi Maiden CD: Brave New World (izabrala ga zbog covera)

Maiden službena diskografija u posjedu: sve (mp3), fali još par oriđiđi albuma i DVD-a, ploču imam samo NOTB (ona red vinyl ltd.edit.), Bruce oriđiđi sve osim TM, Blaze (mp3). Adrianovo sve :inlove:

Maiden neslužbena diskografija u posjedu: samo audio iz Velike Gorice, ne želim to baš počet skupljat jer bi zabrijala previše.

Majce, zakrpe i sl: Clansman majce, BNW tour majca i 2 AMOLAD tour majce, NOTB, DOD, zakrpa NOTB, velika mi se raspala od nošenja LOL tražim novu (ako neko zna gdje mogu kupit, informacije su dobrodošle, Dallas nema velike), imam postera, zastava koje su već izbljedjele koliko su stare. i ono po čemu me svi znaju di god idem: moja adaptirana Iron Maiden torba. :D

Naj pjesma: ne znam po kojem kriteriju da gledam. Clansman, Blood Brothers, ATSS (njima se uvijek vraćam) , FTGGOG
Naj album: BNW - SIT - SSOASS - AMOLAD
Naj član: Adrian
Naj cover: nikako se ne mogu odlučiti između BNW i FOTD
Koncerti: Milano 2006.
Planiram ići: 2007 i tour 2008, dalje također

Zašto obožavam Maidene: teško sročit u jednu rečenicu. recimo to ovako:

"For eternity, I follow on,
There is no other way..."




*konja - nije sinonim za pripadnike muškog roda homo sapiensa, nego za equus caballus
 
Nickname: Snake
Ime i prezime: Miran Martinovic
Godine: 23 i pol
Datum/mjesto rođenja: 17.1.1983, Mostar
Živim u: Mostar
Govori jezike: hrvatski, engleski, pomalo njemacki
Obrazovanje: Stara gimnazija u Mostaru (matematicki smjer), Fakultet strojarstva i racunarstva (FSR) - Mostar, u desetom mjesecu 4. godina
Posao: trenutno nista, ponekad uleti nesto honorarno
Hobi: maketarstvo, muzika, sviranje gitare
Sport: jedno pola godine trenirao Kung Fu, nista profesionalno
Šta slušam osim Maidena: Bruce, Iced Earth, Nevermore, Annihilator, BLAZE, Shadow Gallery, Symphony X, Kreator, Rammstein, Halford.....
Glazbena povijest: odrastao na Uriah Heepu, Pink Floydu, Deep Purpleu, Queenu, U2, Europeu
Život na mreži: na internetu od ´98 negdje, prije visio na BBS-ovima. clan na nekoliko foruma (bljesak, rock-planet, maiden-world, metal defender, cmar....), poznat pod nickom Snake


Maidenografija

Maiden fan od: 2000.
Prvi Maiden CD: Somewhere in Time (pirat), Live at Donington (original)
Maiden službena diskografija u posjedu: sve (mp3), fali još par oriđiđi albuma i DVD-a
Majce, zakrpe i sl: Real Live One, Virtual XI, Wildest Dreams, Aces High
Naj pjesma: Rime of The Ancient Mariner, Alexander The Great, Blood Brothers
Naj album: SIT - SSOASS
Naj član: Adrian Smith
Naj cover: Powerslave
Koncerti: Velika Gorica 2003.
Zašto obožavam Maidene: to pitaj njih :D
 
Nickname: rainamker_ri
Ime i prezime: leo petranovic
Godine: 19
Mjesto rođenja/ stanovanja: rijeka
Govori jezike: hrvatski, engleski
Obrazovanje: pomorska skola (nauticar), 1. godina pomorski fakultet (elektronicke - informaticke tehnologije u pomorstvu)
Posao: kradem
Hobi: gitara i bubnjevi, komp, nogomet, pijancevanje, bacanje u grmlje

Umjetnički život: sviranje

Umjetničke sklonosti: glazba
Umjetnička dostignuća: /
Život na mreži: na par foruma


Maidenografija

Maiden fan od: 1999-2000
Prvi kupljeni album: fear of the dark
Maiden službena diskografija: sve
Maiden neslužbena diskografija, bootlezi i sl: 2 bootlega
Majice, zakrpe i sl: majce koje vise ni ne nosim i zakrpa koju sam nosio pa skinuo
Naj pjesma: the fugitive
Naj album: powerslave, fotd, bnw
Naj član Maidena: nicko
Bio na koncertima: velika gorica
Planiram ići: neam pojma
Posebne stvari: nis posebno

Ostalo: up the irons!!!!
 
Osnovne informacije:

Nickname:Ewox
Godina;20
Mjesto rođenja/:pula
Govori jezike:Talijanski,Engleski,Španjolski,Romski,Njemački,naravno Hrvatski
Obrazovanje:završena SSŠ-hotelijersko-turistički komercijalist,
studiram menagement...eternal student ,
Posao:bavim se prevođenjem ,pa ako nekome nešto treba...;)
Hobi:pisanje,prevođenje,čitanje,crtanje...neobilazan sport ,ekstremni sportovi ,planinarenje,mountain bike...
Život na mreži:...ima me na par foruma,uglavnom čitam,tražim i skidam u posljednje vrijeme punom parom
Maidenografija:slušam Maidene cijeli svoj život a baš da sam ih počela pratiti bilo je to davnooo ,thanx to X factor !Maideni su mi inspiracija,motivacija,relaksacija,anitstres... :wink:
Maiden diskografijaposjedujem sve albume ,neke dvd-e i 30 ak long plejki
Sakupljam bootlege i lp-e...(ako netko nešto ima nek' se javi!)
Naj pjesma:pošto se ne mogu odlučiti za najbolju,evo po jedna najdraža sa svakog albuma:
Transilvania,Killers,HBTN,Flight of Icarus,Powerslave,SIASL,ATSS,,Infinite dreams,NPFTD,Lord of the flies,the Clansman,Dream of mirrors,Paschendale...AMOLAD je pre-savršen album(slušam ga svaki dan otkako je izašao)nemogu izdvojiti niti jednu pjesmu,svaki dan mi je jedna najdraža i tako iznova... :)
Naj album:ne mogu se odlučiti za najbolji...Ali,izdvojiti ću tri najdraža:X factor,NPFTD i AMOLAD!
Naj član Maidena;
Steve jer je naravno žila kucavica svega,bez obzira što mi je Bruce na neki način idol :) . . .

:wink:
 
Ime i prezime: Mili Roscic
Godina: 16
Mjesto prebivalista: Podgora
Obrazovanje: sad cu u drugi razred gimnazije u Makarskoj

Hobiji: slusanje muzike, sviranje gitare (sa ovime sam ima puno problema jer sam ljevoruk i jedva sam uspio nabaviti elektricnu gitaru za ljevake), gledanje televizije, u zadnje vrijeme sam skonta da sam posta ovisan o internetu, i tako, volim sa drustvom otic bacit partiju nogometa...

Muzika: vise-manje metal, glavni bendovi su mi Metallica, Maideni, Motorhead, Helloween i Opeth. Od ne-metala dosta cesto slusam Dire Straits...

Orginali: Sveukupno imam 12 orginala (ali ce se to prosirit), od Maidena je samo 1 (Death On The Road dupli cd, i to ce se prosirit)...
 
Nickname:
Godine:
Mjesto rođenja/stanovanja: Hrvatska
Jezici:engleski,hrvatski ...
Obrazovanje: Idem u srednju
Umjetnički život: Sviran
Maidenografija:

Maiden fan od: 2000
Prvi kupljeni album: Powerslave
Posjedujem sve albume i vecinu video izdanja

Posteri: Death On The Road

Naj pjesma:Holy Smoke
Naj album:powerslave
Naj član:Adrian Smith
 
ja

pa evo ja san još nov u ovome.
ime:Roko
prezime:Šango
živim u:Zadru
škola:S.Š.Vice Vlakovića maturant
volim:MAIDENE...pivo,sk8

to je to ukratko
 
Ime:Vedran
Godine:do sada najstariji ovdje...cijelih 38.
Grad:pula
Zanimanje: Vodoistalater,šljakam u struci ,a poslije i u "fušu".
Maiden fan još od negdje 81-82 kad su bili najjači.
Dobro,sada to pratim sa manje žara, ali svaki album se kupuje,dok ne crknem ,ili ja ili oni.......
SVE VAS VOLI ZUBO,I SLUŠAJTE MAIDENE I BAVITE SE MJUZOM I SPORTOM uostalom kao i Harris......!!!!!!!!!!!!!!
 
stavit cu i ja svoje podatke, nadam se ne kao komentar jer neznam bas puno na forumima :p

ime i prezime- arijana kudra
godine- 8) 16 - brijem najmlada :banana:
iz zagreba sam. idem u opcu gimnaziju. tek drugi razred. 8)
prilicno jednostavno...za sada.

Slusam rock od polovice osmog razreda. Metal ne volim previse osim Maidena i Sabbatha.
Prvo kaj sam poslusala od rocka bili su gunsi, i to jedva jer mi se nije dalo a kad sam ih poslusala nisam mogla vjerovati koliko je ta glazba savrsena. Slusam uglavnom blues, jazz i rock- starije to bolje.
A Maidene sam otprije znala jednu stvar poslusat koja bi bila hit, ali nekako ima osjecaj da su oni oduvijek tu. Moras ih slusat. Predobri su...ma jednostavno savrseni. Nemaju nijedne mane. Moras ih obozavati. Njihova najbolja stvar mi je Blood Brothers. Kad sam ju prvi put cula rasplakala sam se koliko je lijepa.
Sad, nemam nijedan njihov originalni cd jer sam teska socijala, imam ono tri originalna cd...e da sjetih se jedan originalni je od Bruce Dickinsona. On je car ipol. Ima prej... glas i morala sam si kupiti taj cd da cujem kako zvuci u solo verziji a i Janick Gers je bio snjim, mislim snimio album.
Inace, sve su mi njihove stavri za dignut spomenik ali ova mi je prirasla srcu. 8)
Nedavno sam si skinula dvd, maiden england, rock in rio i live after death, imam jos rising hell - kad to gledas imam tako nekakav cudan osjecaj, dok to gledam neznam dal da zalim sto nisam tamo il da se smijeskam koliko su dobri...jednostavno pozelis biti tamo. Pozelis nalaziti se u toj rulji dok oni sviraju i trce ispred tebe. nadam se da bum jednom i to dozivjela pa da mogu sretno umrijet.
nadam se da bu u zagrebu bio jedan tribute to iron maiden da bar odem na to...no ono..
i tako... neznam vise sta da pisem pa bi tobilo sve za sada. ostavila sam msn (arijana1807@hotmail.com) ako nedajboze nekoga jos nesto zanima.
veliki pozdrav svima :edmetal:
 
Nickname: Guardian ForAll
Ime:Ante
Prezime:Rakić
Datum/mjesto rođenja:Zadar
Živim u: Zadru
Govori jezike: hrvatski,dosta dobro engleski
Hobi: skupljam limenke,podmetaće za pivo i slićno...zabava :)
Sport: Rukomet
Što slušam osim Maidena: Sonatu Arcticu,Blind Guardian,Edguy,Brainstorm,COB,HammerFall...
Glazbena povijest: Sve je počelo sa Metallicom...
Život na mreži:clan nekoliko foruma,autor bloga...

Maidenografija

Maiden fan od: 2000.
Prvi Maiden CD: Somewhere in Time
Maiden službena diskografija u posjedu: Svi albumi,i fali mi još nekoliko dvd-ova....
Majice:Fear of The Dark dugi rukav,i Wildest Dreams-kratki rukav
Zakrpe:SSOASS,TNOTB,LAD,FOTD
Zastave:Killers
Naj pjesma:Ne mogu se odlučiti..
Naj album: POWERSLAVE
Naj član:Dave...
Naj cover:NO PRAYER FOR THE
DYING
 
Eto da se i ja predstavim makar nisam puno aktivan ovdje no nastojim biti :D
Samo da napomenem na početku da slušam pretežito sve vrste metala (heavy,power,progressive,black,death,gothic itd.)
Sa Maidenima sam počeo ulaziti u metal svijet i oni će mi oduvijek biti najbolji bend u mom životu.

Osnovne informacije:

Nickname: Bobo
Ime i prezime: Boris Gregurec
Godine: 18
Mjesto rođenja/stanovanja: Koprivnica, Hrvatska
Govori jezike: nešto engleskog
Obrazovanje: još uvijek u srednjoj školi
Posao: nema
Hobi: slušanje glazbe, namjerava pokrenuti bend (black/death)
Umjetnički život: nema

Život na mreži:
Autor jednog bloga gdje pišem o svemu i svačemu. Aktivan član na forumu cmar-net.org (Croatian metal & rock). U biti još sam član i na ostalim forumima vezanim uz metal glazbu. Pregledavam stvari na ebayu (stranica gdje ima uvijek zanimljivih aukcija i neke stvari se mogu kupiti dosta jeftino). Visim i na MSN-u,ICQ-u te i ponekad na iskon chatu.

Kreativnost i mediji:
Član sam udruge MAK (Mladi, Akcija, Kultura). Udruga se bavi organiziranjem koncerata što mi je ujedno i najdraža strana udruge. Tek od 11. mjeseca ćemo početi sa koncertima jer je trebalo vremena da se udruga registrira na županiji. Također će se početi snimati amaterski filmovi. U biti udruga se zalaže za mlade i želi produbiti njihovu kreativnost i izražavanje.

Maidenografija:
Svi studijski albumi (nisu oriđiđi). Par live koncerata (sprženo).

Maiden fan od: 2004

Prvi kupljeni album: još ništa

Maiden službena diskografija u njegovom posjedu : nema

Maiden singlovi: još uvijek ništa

Maiden neslužbena diskografija, bootlezi i sl: nema

Majice, zakrpe i sl:
majca kratkih rukava Best Of The Beast i majca dugih rukava Don't Walk (Eddie se vozi na zadnjem kotaču motora i tako trga Englesku zastavu)

Naj pjesma: zbilja se teško odlučiti, možda Deja-Vu ili Wasted Years

Naj album: teško za odlučiti

Naj član Maidena: ma svi su zajebanti :D

Bio na koncertima: još ništa

Planiram ići: tour 2008.g. ako će se imati para za najbliži grad

Posebne stvari:
možda nisam zagrižjeli fan Maidena ali zato nisam ni neki idiot koji se fura na Maidene
 
Nickname: Wickerman(dobija na putu do Izole)
Ime i prezime: Dean Milanko
Godine: 24
Mjesto rođenja/ stanovanja: Split
Govori jezike: hrvatski, engleski
Obrazovanje: elektrotehnička škola, apsolvent na PMF-u (informatika-tehnička k.)
Posao: trenutno u civilnoj vojsci, a privremeno radin u HEP-a
Hobi: gitara, nogomet, rukomet


Maidenografija

Maiden fan od: 1995
Prvi kupljeni album: somewhere in time
Maiden službena diskografija: sve
Maiden neslužbena diskografija, bootlezi i sl: puno,puno bootlega (ukljucujuci dickinsonovu audiciju)
Majice, zakrpe i sl: best of the beast,
Naj pjesma: ne znan
Naj album: ne mogu rec koji je najbolji
Naj član Maidena: steve
Bio na koncertima: izola 2000, v.gorica 2003, milano 2003
Planiram ići: u milano na obe dvi veceri
 
Osnovne informacije:

Nickname: *Wratchild*
Ime i prezime: Zoran Orešković
Godine: 18
Mjesto rođenja/ stanovanja: rođen u Rijeci, živim u Delnicama
Govori jezike: hrvatski, engleski
Obrazovanje: srednja elektrotehnička škola
Posao: tražim
Hobi: sviram gitaru, bavim se kućnim amaterskim snimanjem i volim sve što vole mladi
Umjetnički život: 1 godina muzičke škole (klavir), bio na različitim školskim priredbama i par nastupa sa metal bendom
Sport: 2 godine nogometa i 2 godine košarke
Život na mreži: član sam različitih foruma i downloadiram sve i svašta

Maidenografija:

Maiden fan od: 1997
Prvi kupljeni album: Fear of the dark (1998.)
Maiden diskografija u posjedu: svi službeni albumi i većina singlova (mp3), dva bootlega, neslužbeni video (Rock am Ring i Gothenburg) nekoliko original CD albuma i original DVD (Rock in Rio, The number of the beast i Death on the road).
Majice, zakrpe i sl: 3 majice (Live after death, No prayer for the dying i A real dead one), zastava (Raising hell) i knjiga (Run to the hills)
Posteri: Velika Gorica i Edward the great (one manje ne brojim)
Naj pjesma: The number of the beast (ujedno i moja prva koju sam čuo)
Naj album: The number of the beast
Naj član Maidena: Dave Murray
Bio na koncertima: Velika Gorica 2003.
Planiram ići: što prije ˝2007.˝
Naj cover: The number of the beast
Želje: da ih upoznam pogotovo Dave-a ˝rasplačem se˝ (kako bi W.A.S.P.-ovci rekli: I wanna be somebody, be somebody soon.I wanna be somebody be somebody too) i to je sve
 
Back
Top