E brate treba i na maturalac ić ove godine.Mate said:za tako što se uvijek ima para
Flash_666 said:E brate treba i na maturalac ić ove godine.
Inaće bi imao.
A nadam se da ću skupiti do tada,sad će mi uskoro rođendan pa ču podobijat![]()
Kojesta, ima ih jos ko pljeve. Danas ujutro u Importanne centru u Zagrebu bilo je i karata za HB pit... osobno ne vjerujem da ce se Poljud samo tako rasprodat.axy said:Btw, jeste vi èuli šta o tome da nema više karata za Maidene (Split)? :? :? :shock: :shock: :shock:
Mustaineova najdraza ploca u mladosti je bila Sad Wings Of Destiny i otad obozava Judas Priest, cak mu je ocuh branio slusati ju jer ju je smatrao ''zlom''... stoga mislim da bi mu ovo bila cast kao i svakom drugom metal bendu...mislim, ipak pricamo o jednim Judas Priestima (dakako, ne zeleci umanjit vrijednost Megadetha) :wink:axy said:Èudno da dolaze kao predgrupa Judasima, ja nisam tako èula.
Prve informacije su mi bile da sviraju 3. i 4. ožujka / travnja (zaboravih) u Italiji, a sada vi ovo za Judase.
Èisto sumnjam da bi Mustaine baš pristao biti predgrupa Judasima. Prije Metallici![]()
![]()
:evil:
U svakom sluèaju, odvojeno ili ne, idem .
Btw, jeste vi èuli šta o tome da nema više karata za Maidene (Split)? :? :? :shock: :shock: :shock: