M Mormegil Member Feb 14, 2004 #41 Ali kako da to izvedemo ima ziher masa securitiya? Poslat gole kurve na security a mi svi na mejdenovce? U kombi pa pravac more?
Ali kako da to izvedemo ima ziher masa securitiya? Poslat gole kurve na security a mi svi na mejdenovce? U kombi pa pravac more?
S Snake Member Feb 19, 2004 #51 MaidenMadness said: sta nitko ne zeli janicka? Click to expand... covjek s kojim bih, pored Davea rado popricao i popio pice
MaidenMadness said: sta nitko ne zeli janicka? Click to expand... covjek s kojim bih, pored Davea rado popricao i popio pice
MaidenMadness Active Member Feb 19, 2004 #52 dobro a sta ce jadan adrian? hmmmm da mogao bi on mene uciti svirati gitaru
M Mormegil Member Feb 19, 2004 #53 A da mi svi lijepo odemo sa cijelim bendom u neki park i ubijemo se od Karlovaèkog??? Ili bijelog Ribara ( crni je predobar...nije true )
A da mi svi lijepo odemo sa cijelim bendom u neki park i ubijemo se od Karlovaèkog??? Ili bijelog Ribara ( crni je predobar...nije true )
MaidenMadness Active Member Feb 19, 2004 #54 e prije par godina sam nakon pun kurac vremena pio crni ribar................isuse kako je to lose.........ili su me mozda vrijeme i kvalitetniji alkohol razmazili previse
e prije par godina sam nakon pun kurac vremena pio crni ribar................isuse kako je to lose.........ili su me mozda vrijeme i kvalitetniji alkohol razmazili previse
M Mormegil Member Feb 21, 2004 #55 Bijeli ribar je 10 puta lošiji od crnog Inaæe ni ja to ne pijem, pijem isto kvalitetan alkohol....veæ jako dugo....Hehehehe
Bijeli ribar je 10 puta lošiji od crnog Inaæe ni ja to ne pijem, pijem isto kvalitetan alkohol....veæ jako dugo....Hehehehe
MaidenMadness Active Member Feb 21, 2004 #56 cuo sam kao da je iz nesluzbenih izvora saznato da je sluzbeno da maideni dolaze u split LOL tako je barem rekao onaj cigo iz radio tv
cuo sam kao da je iz nesluzbenih izvora saznato da je sluzbeno da maideni dolaze u split LOL tako je barem rekao onaj cigo iz radio tv
BoBo Active Member Mar 29, 2004 #60 Ako su ih mislili dovesti ove godine ne vidim razlog zasto to ne bi napravili 2005. kad je sigurno da ce imati turneju.
Ako su ih mislili dovesti ove godine ne vidim razlog zasto to ne bi napravili 2005. kad je sigurno da ce imati turneju.