Maiden tribute koncerti

Maiden croatia

Active Member
Pošto se mojim zalaganjem dogodilo to da su ljudi počeli jako rijetko pratiti događanja na www.maidencroatia.tk podsjetio bi da pogledaju rubriku sa tribute turnejom, jer u idućih deset dana u Hrvatskoj se održavaju čak tri Maiden tribute koncerta. Jedan u Zagrebu, a dva u istri. Ako vam je tlaka pogledati kompletan info na stranicama, onda evo i tu:

Big Orra

11.04. 2006. - Zagreb, Klub KSET

Powerslave

07.04. 2006. - Pazin, Max Magnus
15.04. 2006. - Labin, X pub

iam školu a i nisam ljubitelj tribute bendova , ok je da bend ima svoje uzore i da svira koju njihovu pjesmu al ne volim kad netko kopira druge. mislim , svaka čast momcima da ne bi bilo neke zabune al rađe bi otišao na koncert stimulansa nego na koncert nekog tribute benda makar bili tribute bend od moje najdraže institucije na cijelom svijetu

Big Orru preporučam, a ove druge nikad nisam čuo, ako ko bude neka mi kaže....

P.S. Svi oni imaju svoje bendove, a ovo rade iz čistog gušta i ljubavi prema maidenima i to znam, jer ih znam, bar ovaj prvi bend, pa mi stoga nije uopće teško doći na ovakve koncerte, dapače... gušt mi je...

Ja idem sutra do Pazina poslusat te Powerslavove ako bude malo srece :D Javim vam kako je bilo, cujem da su jako dobri!

Gul_Ranek said:
Ja idem sutra do Pazina poslusat te Powerslavove ako bude malo srece :D Javim vam kako je bilo, cujem da su jako dobri!
a ja bi se mogao proseteti 5 minuta do kseta u utorak i ako nebudem lijen za to javim vam

vidim da su sve stariji momci , pa tako da me niti ne čudi što zvuče dobro , kolko godina imaju ako netko zna?

Scream for me said:
iam školu a i nisam ljubitelj tribute bendova , ok je da bend ima svoje uzore i da svira koju njihovu pjesmu al ne volim kad netko kopira druge. mislim , svaka čast momcima da ne bi bilo neke zabune al rađe bi otišao na koncert stimulansa nego na koncert nekog tribute benda makar bili tribute bend od moje najdraže institucije na cijelom svijetu

Nekima glazba nije najvažnija stvar u životu, nego sviraju u slobodno vrijeme, pa im je pisanje vlastitog materijala totalno nepotrebno zbog nedostatka vremena. I što drugo možeš radit u tom slučaju nego svirat stvari bendova koje voliš.

Sjebani datumi za mene, 7. idem u ZG, a 15 i sam sviram maidene sa svojim bendom (koji nije cisti tribute to maiden ali vecina pjesama su maideni) u delnicama, inace bi volio cut big orru uzivo, cuo sam da su odlicni.

BoBo said:
Nekima glazba nije najvažnija stvar u životu, nego sviraju u slobodno vrijeme, pa im je pisanje vlastitog materijala totalno nepotrebno zbog nedostatka vremena. I što drugo možeš radit u tom slučaju nego svirat stvari bendova koje voliš.

ja volim svirat i stvarat muziku , to je razlika :wink:

nego evo jedna dobra pozivnica svima za big orru

piva 8 kuna i svirat ce alexander the great

steta sto je kset takva rupa ali jebi ga

MaidenMadness said:
svirat ce alexander the great
:shock: :shock:
e to bi se isplatilo čuti, ali šteta jer imam predstavu za odigrati tako da ništa.
ali živo me zanima na šta to liči, ajd please ako tko to bude snimao neka mi pošalje

Back