Maiden tribute koncerti

Maiden croatia said:
Pošto se mojim zalaganjem dogodilo to da su ljudi počeli jako rijetko pratiti događanja na www.maidencroatia.tk podsjetio bi da pogledaju rubriku sa tribute turnejom, jer u idućih deset dana u Hrvatskoj se održavaju čak tri Maiden tribute koncerta. Jedan u Zagrebu, a dva u istri. Ako vam je tlaka pogledati kompletan info na stranicama, onda evo i tu:

Big Orra

11.04. 2006. - Zagreb, Klub KSET

Powerslave

07.04. 2006. - Pazin, Max Magnus
15.04. 2006. - Labin, X pub
hehe, pa baš da je pub... i nije ... to je bikers bar ;)

anyway, koliko sam ja skužila mog frenda to on svira u Powerslaveu ;)

ja sam u labinu 15.04., pa ako je tko za to da dođe i da se nađemo i napravimo neku fan okupljanje ;) javite se na pm pa vam dam broj moba ... a dalje ćemo lako ;)

hahhaha, pa meni susjed svira u powerslaveu

uglavnom, bila sam u petak u pazinu, i sretnem si susjeda, i
pita me sto radim tu, i ja mu govorim kako smo decki i ja dosli
cuti neki maiden tribute band i pitam ako ga je on cuo, kakvi su,
a on meni "pa daa, cuo sam ih kad sam ja pjevac" hahha, sramota !!!
(ima jedno 616 bandova covjek, ne mozes sve pohvatati! ) LOL

ma okej su decki, koliko sam skuzila to im (powerslave) je prvi
konc, a publike bas i nije bilo previse, valjda zato sto u pazinu
dominiraju punkeri :wink:

MaidenMadness said:
pravi punkeri ili hrpa klinaca koji slusaju green day i slicne pizdarije i briju da je to punk?

ma, ne zelim srati bzvz, ali po meni je situacija takva da ima
nekoliko rekli bismo pravih, a ostalo su samo "klinci" koji se osjecaju
duzni nabiti kontru sminkerima, pa je opcija 2 biti "punker" (image), a zapravo se sve svodi na istu bedastocu ...

ali, na to smo ionako svugdje navikli? zanimljivo je jedino to sto je ta druga opcija uvijek punk, "metalaca" je jako malo, u pazinu vlada takva atmosfera, gotovo svi koncerti su punk koncerti ...

ps. pls, bez uvrede ikome :wink:

Girl_On_The_Edge said:
duzni nabiti kontru sminkerima, pa je opcija 2 biti "punker" (image), a zapravo se sve svodi na istu bedastocu ...

ma takavih imaš i u bjelovaru samo što je najbolja stvar kad se takvi napiju pjevaju i narodnjake i rock, metal a i punk. ma to su prije kroničnjaci nego pravi punkeri,
btw. oprostite, ali ja ne volim punk i ne cijenim ga uopće kao glazbu, :oops:

Girl_On_The_Edge said:
hahhaha, pa meni susjed svira u powerslaveu
really, a kako se zove? forši je sejni lik ;)

Girl_On_The_Edge said:

ali, na to smo ionako svugdje navikli? zanimljivo je jedino to sto je ta druga opcija uvijek punk, "metalaca" je jako malo, u pazinu vlada takva atmosfera, gotovo svi koncerti su punk koncerti ...

ps. pls, bez uvrede ikome :wink:
u pazinu da, ali npr. u Rijeci je druga priča .... pazin je underground grad, a Rijeka je puna metalaca, punkeri su puuuno manje zastupljeni (barem se meni tako čini)

Rainmaker_RI said:
Pa opcenito je poznato i da i u pazinu i u labinu, pa i u puli ima pun kurac "pankera"

pula je sva punkerija, a labin postaje drugi pazin sve mi se čini ... još nam samo fali ona pazinska magluština i eto pazin 2! Kao i plomin termoelektrane hehe
Šta se mene tiče, jedini labinski bend koji dobro zvuči svaki put kad ga čujem je M.U.R.
(bez uvrede drugima, ali dajte si barem uštimajte instrumente kad idete svirat, uključite razglas i slično)

axy said:
really, a kako se zove? forši je sejni lik

automatski sam napisala da svira, zapravo pjeva :)
lampalov, ma svira u 3 stupid dogs, vis the thunderbirds, hrpa toga,
duga frckava frckava kosa, jedno od prepoznatljivih obiljezja :lol:

axy said:
u pazinu da, ali npr. u Rijeci je druga priča .... pazin je underground grad, a Rijeka je puna metalaca, punkeri su puuuno manje zastupljeni (barem se meni tako čini)

ono sto sam ja uspjela vidjeti mi se isto učinilo, e sad :wink: ...

axy said:
pula je sva punkerija, a labin postaje drugi pazin sve mi se čini ... još nam samo fali ona pazinska magluština i eto pazin 2! Kao i plomin termoelektrane hehe

Šta se mene tiče, jedini labinski bend koji dobro zvuči svaki put kad ga čujem je M.U.R.
(bez uvrede drugima, ali dajte si barem uštimajte instrumente kad idete svirat, uključite razglas i slično)

s prvom polovicom posta se slazem, iako, nadje se ajde pokoji metalac i u Puli, nije Pula vise toliko "grad punka" (kvarim im prosjek :lol: )

hahahhhaa, svi se boje magle, zivjela moja najdraza Pljesan :lol:

a sto se druge polovice tice, koliko se mogu sjetiti nikad nisam cula nijedan labinski band pa ne bih znala

MaidenMadness said:
pa nisu decki iz te big orre losi
highlight of the evening po meni alexander the great

to zvuči dobro?
slično maidenima ili totalno drukčije neke stvari?

Scream for me said:
imaš na čmaru review sa koncerta pa ako ti se da pogledaj , tamo ti je par ljudi opisalo koncert

ma ne idem ja baš na čmar, ali svratit ću to pogledati, jednom :err:

axy said:
nema beda, evo ti link:
http://www.labinhardcore.com/artists.html
M.U.R. rules!!!! :suck:

e, ovaj abraksas je imao konc nedavno u mom mjestu (fazana),
ekipa je bila shokirana :D :D :D
meni vokal i nije bas nesto, kao da mi nije dovoljno "zhestok", nekako
mi je "piskutav" iako je to sasvim glupa rijec za opisati vokal takvog banda,
ali ne pase mi, a nekidan u labinu sam bila u lamparni na nekom punk koncu (ne slusam inace punk, ali frendica je imala brzdej i obozava six pack, so :wink: ) pa sam pricala nesto s tim vokalom, pa mi je preveo sto se derljacio onaj dan, pjesma na latinskom, iako prebrzo, nisam nis razumijela (a ucim lat vec 3. god. :oops: )

i taj dan je predgrupa bila useless, ali sam ja kasnije ushla unutra tako da njih isto nisam cula, a nikako da nadjem vremena da ih poslusam na ovim linkovima sto si mi dala, kad budem, komentiram, iako mi se ovaj mur cini okej, mislim da znam te decke iz vidjenja cak :wink:

Girl_On_The_Edge said:
e, ovaj abraksas je imao konc nedavno u mom mjestu (fazana),
ekipa je bila shokirana :D :D :D
meni vokal i nije bas nesto, kao da mi nije dovoljno "zhestok", nekako
mi je "piskutav" iako je to sasvim glupa rijec za opisati vokal takvog banda,
ali ne pase mi, a nekidan u labinu sam bila u lamparni na nekom punk koncu (ne slusam inace punk, ali frendica je imala brzdej i obozava six pack, so :wink: ) pa sam pricala nesto s tim vokalom, pa mi je preveo sto se derljacio onaj dan, pjesma na latinskom, iako prebrzo, nisam nis razumijela (a ucim lat vec 3. god. :oops: )

i taj dan je predgrupa bila useless, ali sam ja kasnije ushla unutra tako da njih isto nisam cula, a nikako da nadjem vremena da ih poslusam na ovim linkovima sto si mi dala, kad budem, komentiram, iako mi se ovaj mur cini okej, mislim da znam te decke iz vidjenja cak :wink:

;) super su dečki... vokal pogotovo , zove se josip išli smo skupa u srednju ;)
a pola članova uselessa su mi susjedi i bili samnom također u školi ;)

ma dobri su dečki, trude se svi skupa. Po meni jedino MUR valja, jer svi ovi ostali bendovi funkcioniraju na načelu da svaki član ima svoj manji bend koji se sastoji od članova ostalih "većih" bendova... tako da ne stignu vježbat ni jedno ni drugo pa nema salate .. LOL

taj punk mene baš i mne vuče toliko, bila sam unutra-van pozdravit ekipu i to je to ;) LOL

axy said:
;) super su dečki... vokal pogotovo , zove se josip išli smo skupa u srednju ;)
a pola članova uselessa su mi susjedi i bili samnom također u školi ;)

ma dobri su dečki, trude se svi skupa. Po meni jedino MUR valja, jer svi ovi ostali bendovi funkcioniraju na načelu da svaki član ima svoj manji bend koji se sastoji od članova ostalih "većih" bendova... tako da ne stignu vježbat ni jedno ni drugo pa nema salate .. LOL

taj punk mene baš i mne vuče toliko, bila sam unutra-van pozdravit ekipu i to je to ;) LOL

to je istra, izadjes 2x na isto mjesto i vec si sa svima na "ejla, kako si!?" :D
s punkom sam ja raskrstila kad sam prvi put cula maidene LOL, ali npr. u puli, kad god izadjes, htio ne htio, opet zavrsis na punk koncertu :suck: :roll:

btw. ok je prostor ta lamparna, koliko sam vidjela, podsjeca me na rojc, s jednom "malom" razlikom, vas prostor za konceve je puuuuuunooooo veci LOL

ps. powerslave band ovaj vikend u puli u rocku 8)

Girl_On_The_Edge said:
to je istra, izadjes 2x na isto mjesto i vec si sa svima na "ejla, kako si!?" :D
istina, ovdje u istri su ljudi puno komunikativniji nego npr. gore u Zg. Kad smo išli na konc i pitali di je boogaloo, neki metalci koje smo pitali su se samo okrenuli i otišli na drugu stranu?? kaže mi frend: pa ne pitaj svakog, nije ovo istra! LOL LOL a možda sam samo naletila na nekog mrzovoljnog

Girl_On_The_Edge said:
s punkom sam ja raskrstila kad sam prvi put cula maidene LOL, ali npr. u puli, kad god izadjes, htio ne htio, opet zavrsis na punk koncertu :suck: :roll:
eh da... pula je drugi pazin ... hehe, kako je u labinu krenulo mi ćemo postat treći ... sad se sva molarija fura na taj punk đir

Girl_On_The_Edge said:
btw. ok je prostor ta lamparna, koliko sam vidjela, podsjeca me na rojc, s jednom "malom" razlikom, vas prostor za konceve je puuuuuunooooo veci LOL
Lamparna je jaaako dobar prostor. Samo šta je neiskorišten. Trenutno se traže ulagači koji bi nešto i uložili da se "digne iz pepela". Prostor je bolji i od točke i od rojca i od neznam čega. zvuk je super unutra, mjesta ima i previše ... šank je blizu :suck: hehe kud ćeš bolje. Ti si vidjela samo jedno krilo jer je cijelo drugo zatvoreno. Znači ima duplo prostora od onog šta si vidjela ;)

Bio je valjda Manson unutra kad je svirao u Puli, tako su barem govorili. A pred nekih punooo godina su bili Canibal Corpse. :suck:

Back