Ivan
Active Member
MaidenMadness said:dobro to je sad sve stvar ukusa
da,
a kad smo kod ukusa
bio ti je bolji prošli avatar. ovako poèinjem mislit da ti izgledaš ovako
MaidenMadness said:dobro to je sad sve stvar ukusa
e zasra ga sad pravoIvan said:znam da nisu kao maideni ali su mi bolji od iced eartha npr.
Snake said:e zasra ga sad pravo
cedomir said:Ako bude ista od Maidena molim da se to objavi velikim slovima jer ce garant biti 50 000 glava i isto toliko popijenih litara BIrreee.
BoBo said:Mislim da je rekao da su mu ovi drazi, ne da NW bolji od IE. Ako ne, onda ga je zasra.
LOLcedomir said::bj:
BOBO from split (fucking torcida) a ti si bio u ZG na Maidenu? Ma bio si ti moj k.... ti se nisi maknia iz te jeb ... selendre!
cedomir said::bj:
BOBO from split (fucking torcida) a ti si bio u ZG na Maidenu? Ma bio si ti moj k.... ti se nisi maknia iz te jeb ... selendre!
MaidenMadness said:LOL
kladim se da je bobo bio na vise koncerata maidena nego sto ces ti biti u cijelom svom zivotu :wink:
cedomir said:BOBO from split (fucking torcida) a ti si bio u ZG na Maidenu? Ma bio si ti moj k.... ti se nisi maknia iz te jeb ... selendre!
cedomir said:Ej Ivane sorry sad skontah da si iz Ivanjske a znam di je to pa te onda i razumijem, hahahaha naravno.
Ma zemljaci smo nema problema a cim si na the forumu onda si dober coek naravno hahahahahahah
Aj bok i no hard feelings!
:cheers:Ivan said:ali ovo je bilo niže LOL
Maiden croatia said:nije u tome point....... ima tu puno aspekata zašto neko može, a zašto ne može iži na koncerte. Pitaj onog u Beèu ili Milanu i to ne onog sa 16-70, veæ 50 godina.
Ja sam primjerice sa svojih 30 iako sam iz zadra bio na minimum 70koncerata, od èega desetak maidenovih i što onda....
Zar sam bolji po tome od Ivana, koji je tek poèeo sa Maidenima i koji ih voli kao što sam ih ja volio na poèetku i kao što ih sad volim.
Tko smo mi da tu nešto sudimo?
Ivan said:da,
a kad smo kod ukusa
bio ti je bolji prošli avatar. ovako poèinjem mislit da ti izgledaš ovako