čmarec
Member
ma kakva mjesta,nosimo šator i vreće za spavanje,pa to je festival!!!
Maiden croatia said:Kristijane, koliko ti imaš mjesta tamo za spavat, da znam računat?
vlado pizdo jedna......em jebeno liči na dickinsona i još se slika sa njim..................koja PIZDA!!!!!!! :x 8)Maiden croatia said:
ma ok, to tko voli koga više....metalhammeroid said:Pa nista nisam reka lose protiv njega!
Tebi je BOLJE kad ti zenska LOSE PUSI?
I samo da znas ja volim Dickinsona vise nego ti..
nja nja nja njaaa
ne poznam ni ja, ali still je KikEs!Maiden croatia said:činjenica je ivane da ne poznaš heeroida
to nije razlog da vrijeđa bruceaMaiden croatia said:činjenica je ivane da ne poznaš heeroida
ma ne vrijeđa ga, pročitaj post još jednomIvan said:to nije razlog da vrijeđa brucea
hihi ja se ispricavan al ovo je stvarno smisno hihi ne spava i ne jede dobro covik e pa je malo fucked up,,, Isusova nesanica hihihi ti triba dat kruha i riba? :evil:Ivan said:ok, priznajem jesam malo napet u zadnje vrijeme zato i što ne jedem i ne spavam kako treba, ali svejedno, sorry ali nije mi smiješno
sorry
Flash_666 said:Stipe blago ti se i ja bi.
Ajd ak budes sreo Maidene u Beogradu možeš uzet autograme od svijuh za mene nek se potpisu i nek napisu za Leona.
Ajde pliz molim te jako ,naš kako bi ti bio zahvalan ajde plizzzzzzzz.