MaidenMadness said:hmmm to im je ocito bila izlika da ne recenziraju dod. brave new world su bili barem recenzirali, koliko se sjecam u vecernjem su mu bili dali 2 uz natpis da je to los pokusaja starog banda da povrati staru slavu
mirko123 said:evo,ja slucajno naletio na ovu temu..sjetio sam se kad je neki kreten u jutarnjem listu popljuvao brave new world..bio sam toliko ljut da bih mu glavu otkinuo..kao da ja pisem recenziju o 50 cent,o glazbi koju ne volim i ne razumijem...mislim da je isti tip popljuvao i bruceov tyrany..kao da su bruce i maideni vec davno za staro zeljezo i da mu je nevjerovatno da to nekoga jos zanima
Ivan said:ma daj molim te, nisam ni tražio po novinama recenziju AMOLAD-a, jer sam imao članke o koncertu 17.6.03 u zg-u koji su dobrano posrali, a to je još i dan danas jedan od rijetkih koncerata osim rolling stonesa, zbog kojih se morao tražit veći prostor.
u to vrijeme je bio jedini koncert koji nije mogao stati u dom sportova.
a mislim da je to još uvijek 2 najposjećeniji koncert u HR
ma ja sam imao članke, pa zbog nekih stvari u koje ne bi ulazio ih nemam višelikvor said:Ja sam iz novina samo izrazao slike jer je to bilo jedino što valja u tekstu o koncertu 17.6.2003(npr. Bruce s brit zastavom na trooperu)