Kristijan
Member
The Pharaoh said:Nema do old school bijelih visokih nikeica proizvedenih 80-ih :metal:
Jel mislis na PUMA visoke tenisice?To je bio najveci hit,to i JNA cizme,sa ona dva mala remencica na gornjem dijelu cizmi! LOL
The Pharaoh said:Nema do old school bijelih visokih nikeica proizvedenih 80-ih :metal:
Kristijan said:Jel mislis na PUMA visoke tenisice?To je bio najveci hit,to i JNA cizme,sa ona dva mala remencica na gornjem dijelu cizmi! LOL
Maiden croatia said:ovo je već odavno u prodaji i ima u hrvatskoj kupit, vijest na čmaru je iz prošlosti...
Dickinson's legacy said:yes indeed one visoke boksačke patike su zakon bile ,, i dosta bi bilko da samo iron maiden piše na njima ili loneliness of the long distance runner il nešto šta ima veze s njima a ne slika killersa to mi je nekako prešareno neznan
hihi kako bi ih oni nazvali ajmee ajme
Dickinson's legacy said:obožavam te ljude koji nose samo ono što je IN jebote hehe glavno da su si oni to viili u nekom modnom èasopisu YEAAH i odma je to super i to šta su svi isti,,,, aaaaaaaah
i ja isto tako :wink:Dickinson's legacy said:ja obuèen ono u èemu se dobro osjeèam,, glavno da je èisto ,,, drugo me ništa ne zanima
Iron Domek said:i ja isto tako :wink:
Je, vidjela ja veæ par puta u nekim trgovinama tj. u oglasima za te trgovinelikvor said:Nisam ziher ali mislim da je to old news.
ma kakvi modni guru...moda me uopce ne zanima niti pratim neke trendove...pusti pusti modu LOL :wink: :evil:ewox said:jao mene,evo ga modni guru! LOL :wink:
:evil:
ajme totalno suprotno hehe muska majica sportska s nekin orlon avijaticarskin hehe kafena i crna jebeno udobna eno je na susilu vec ... na zensku stranu ducana san se samo osvrnila i nista mi se nije svidilo LOL koda od kondoma prave te majice jebemuewox said:sigurno si odabrala neku crvenu èipkastu u mom stilu . . . (pa da!) LOL
Dickinson's legacy said:ajme totalno suprotno hehe muska majica sportska s nekin orlon avijaticarskin hehe kafena i crna jebeno udobna eno je na susilu vec ... na zensku stranu ducana san se samo osvrnila i nista mi se nije svidilo LOL koda od kondoma prave te majice jebemu
al jesan zato u drugome ducanu uzela crnu (ustasku) kosulju,,zensku jebiga LOL
ewox said:. . .a što se tièe ženske konfekcije...èuj,neke od nas ti se full ljepe za latex :evil: i to stalno furaju sasobom
LOL LOL LOL
The Pharaoh said:sado mazo odijelo, tko to nosi u javnosti?? LOL LOL