mirko123 said:eto,ako mu zadar nije predaleko moze i prespavati kod mene..samo neka govori na engleskome,please LOL LOL
baš ovo i ja mislim,, ništa loše ne vidim u tome,,,Maiden Istra said:Ma ne treba sad od toga pravit neku frku...ljudi si malo popili, zapjevali i nikom ništ....nisu tako nikog uvrijedili (barem ne bi trebali) a vjerujem da to sigurno nisu radili kako bi živcirali slovence. Našlo se tamo pun k Hrvata pa je normalno da te obuzme neki nacionalni "duh". Šta te briga...bilo pa prošlo.
Screamy said:haha , ma kakvi
nek dodje ko god voli iron maiden i rock muziku , sto se mene tice !
sto nas vise , to bolje . nije mi bitno da li je netko srbin , makedonac , slovenac , hrvatMuzika spaja ljude...
u slucaju novokomponovanih metalaca i ne bas_MORRISON_ said:Screamy said:haha , ma kakvi
nek dodje ko god voli iron maiden i rock muziku , sto se mene tice !
sto nas vise , to bolje . nije mi bitno da li je netko srbin , makedonac , slovenac , hrvatMuzika spaja ljude...
dodje Snake, budes opet sretna :evil:axy said:Ja i dalje oću da Snake opet dođe
bila sam ful sretna kad sam ga vidjela u LJubljani
i humbly agreeSnake said:dodje Snake, budes opet sretna :evil:
priznaj da je ambush iz prvih redova bio prva liga
ovaj put ti mene?axy said:i humbly agree
moramo to ponovit
Kristijan said:Nemate se vi Srbi kaj brinuti,nebute ni dosli na red kad bumo se cijeli dan tukli mi purgeri i tovari!
(sala,za one koji ne kuze)
ewox said:pa ja mislim isto,ali za ozbiljno! 8) :evil:
Snake said:ovaj put ti mene?
e sad mi je lakse LOL ....Kristijan said:Nemate se vi Srbi kaj brinuti,nebute ni dosli na red kad bumo se cijeli dan tukli mi purgeri i tovari!
(sala,za one koji ne kuze)