Rainmaker_RI
Member
Maiden croatia said:ma ništa.... plakat Nicko drum clinic (škola bubnjanja) na kojem sam bio u Italiji
A ja mislio neka znojnica ili palica al jebiga, plakat mi netreba, ako oces ti domek, slobodno....
Maiden croatia said:ma ništa.... plakat Nicko drum clinic (škola bubnjanja) na kojem sam bio u Italiji
Ok, može onda, jel ti treba adresa Stipe?Rainmaker_RI said:A ja mislio neka znojnica ili palica al jebiga, plakat mi netreba, ako oces ti domek, slobodno....
Iron Domek said:Ok, može onda, jel ti treba adresa Stipe?
Jedan jediniBoBo said:Pa koliko Iron Domeka ima u Nasicama?
kak kad nemam novaca za bubnjeve, ne možemo više svirati u prostorijama gdje smo inače svirali, dobro ja sam sad pjevo, ali inače što se tiče svirke sve je u bananiRainmaker_RI said:A evo, spremamo se u garazi za gitarijadu (to je rijecki festival demo bendova), svirat cemo mozda 4 pjesme od maidena i mozda 2 svoje i skupljam pare za nove bubnjeve. Jel ti sta bubnjas?
Rainmaker_RI said:Jel svira ko bass pa da mi kaze dal je tolko zajebano za skinut za 2 minutes to midnight, jer se nas bassist muci vec skoro pol godine s tom pjesmom?
Scream for me said:ja sviram , da zajebano je dosta jerbo poglavito zbog prijelaza , ali mislim da bi uz naporan rad to uspio skinuti kroz par dana, to i infinite dreams su dosta zajebane stvari ali daju se skinut uz RAD
Scream for me said:pa gledaj sad , nije to uopće toliki problem pogotovo za basista , mora imati nekakvu smjernicu ali tu i tamo može si pojednostaviti neke stvari ili ih malo promijeniti jerbo je u tome sva čar sviranja