Bubnjarice i bubnjari

Maiden croatia said:
ma ništa.... plakat Nicko drum clinic (škola bubnjanja) na kojem sam bio u Italiji

A ja mislio neka znojnica ili palica al jebiga, plakat mi netreba, ako oces ti domek, slobodno....

A evo, spremamo se u garazi za gitarijadu (to je rijecki festival demo bendova), svirat cemo mozda 4 pjesme od maidena i mozda 2 svoje i skupljam pare za nove bubnjeve. Jel ti sta bubnjas?

Rainmaker_RI said:
A evo, spremamo se u garazi za gitarijadu (to je rijecki festival demo bendova), svirat cemo mozda 4 pjesme od maidena i mozda 2 svoje i skupljam pare za nove bubnjeve. Jel ti sta bubnjas?
kak kad nemam novaca za bubnjeve, ne možemo više svirati u prostorijama gdje smo inače svirali, dobro ja sam sad pjevo, ali inače što se tiče svirke sve je u banani :(

svi neki bubnjari ... lol
ja sviram klavir (završena škola) a gitaru sam svirala pa prestala nažalost.
pjevala u crkvenom zboru LOL LOL buahaha i na karaokama maidene pa su me skoro izbacili iz onog bara u Ri, kako se ono zove ... a bo .. :suck:
inače stalno pjevam kad se skupi društvo, gitarice .. ma znate ;)

Jel svira ko bass pa da mi kaze dal je tolko zajebano za skinut za 2 minutes to midnight, jer se nas bassist muci vec skoro pol godine s tom pjesmom?

Rainmaker_RI said:
Jel svira ko bass pa da mi kaze dal je tolko zajebano za skinut za 2 minutes to midnight, jer se nas bassist muci vec skoro pol godine s tom pjesmom?

ja sviram , da zajebano je dosta jerbo poglavito zbog prijelaza , ali mislim da bi uz naporan rad to uspio skinuti kroz par dana, to i infinite dreams su dosta zajebane stvari ali daju se skinut uz RAD

Scream for me said:
ja sviram , da zajebano je dosta jerbo poglavito zbog prijelaza , ali mislim da bi uz naporan rad to uspio skinuti kroz par dana, to i infinite dreams su dosta zajebane stvari ali daju se skinut uz RAD

njegov problem je sta uci iskljucivo preko guitar pro-a

pa gledaj sad , nije to uopće toliki problem pogotovo za basista , mora imati nekakvu smjernicu ali tu i tamo može si pojednostaviti neke stvari ili ih malo promijeniti jerbo je u tome sva čar sviranja

Scream for me said:
pa gledaj sad , nije to uopće toliki problem pogotovo za basista , mora imati nekakvu smjernicu ali tu i tamo može si pojednostaviti neke stvari ili ih malo promijeniti jerbo je u tome sva čar sviranja

znam, pa to sam mu reko, al jebiga kad on nije bas vjest kod improvizacije. ma nema veza nek uci pa ce valjda jednom naucit.

Back