Thorin Oakenshield
Member
A prije Iron Maiden "Scream for me, Bobo!"
axy said:Ja sam isto zainteresirana .. ko bi mi mogao proslijediti? Rainmaker ??
doći ću u Rijeku po bootleg bez beda
very najs :edtongue: TYIvan said:mogu ti i ja poslat 8).
ma doći ću ja do tebe ako treba 8)
Scream for me said:ovaj bootleg mi je presmiješan upravo zbog fantija koje su to snimale no setlista mi je presavršena. odsvirali su par mojih top 10 pjesama koje maideni inače ne sviraju.
ako nekome treba nek slobodno kaže ja ću mu rado pomoć i spržit još 20-30 ostalih bootlega koje posjedujem
Maiden croatia said:moj jedan frend iz zd ima na stotine audio koncerata sa blazeom i na desetke video koncerata...
Maiden croatia said:to dragi moj ne stane na jedan medij, već na desetke njih, a ni sam to nemam doma, radija eda se ti sam spojiš sa tim likom.....
Maiden croatia said:moj jedan frend iz zd ima na stotine audio koncerata sa blazeom i na desetke video koncerata...
likvor said:Evo meni bi trebalo. I ako imas nesto s blazeom(pogotovo bih cijenio video). U zamjenu ti nudim nešto s mog popisa(ili napišti što bi htjeo i probat ću ti to nabaviti). Stranica ti je u WWW dugmiću.
Maiden croatia said:Uglavnom, mislim da se radi o gotovo svim koncertima.... bar koliko sam imao prilike čuti....
Maiden croatia said:nemam pojma, ako želiš sredit ću ti broj od lika, pa kao želi pričati... Imao sam broj, no sad moram potražiti od frenda, jer sam ga izbrisao...
BoBo said:Na stotine ih bas i ne moze imat.
BoBo said:Nemoguce. Bilo je 216 koncerata, a audio postoji za oko 40%.