Blood Brothers

Ivan said:
stveveov otac je umro negdje između 1993-1994
u vrijeme kada se je steve razvodio, mislim da malo poslije toga, i da Blood brothers je posvećena njegovom ocu (u sjećanje na njega). a nije istina da ju nismo spominjali
koliko sam ja upucen, Steveov otac je umro nekad tokom Ed Hunter turneje i kada su mu javili, zatvorio se u sobu i napisao blood brothers

Znam da je Adrianov otac je umro na pocetku Ed Hunter turneje i da je bio odsutan s 2-3 koncerta.

BoBo said:
Znam da je Adrianov otac je umro na pocetku Ed Hunter turneje i da je bio odsutan s 2-3 koncerta.

TOOOOOO hvala ti bobo ovo sam dugo tražio, jer nisam znao tko je umro adrianu kad su otkazali koncerte 18 i 20. 7 u bostonu i torontu zbog adrianovog smrtnog slučaja

@snake
ja sam isto bio to čuo prvi put, ali sam kasnije našao da je umro tako negdje u vremenu kad se steve razvodio i kad je bruce odlazio iz benda.

Ivan said:
otkazali su
piše
nije tacan podatak.....

na IMCu pise ovo za ta 3 koncerta: "Adrian was absent due to his father's funeral"

New York, Boston, Toronto - 17-20. 7. 1999.

3 otkazana koncerta su bila u San Joseu, Las Vegasu i Phoenixu nakon sto je Dave slomio prst u LAu

BoBo said:
Pa naravno da nije kad imam oba bootlega. :D

pa a onaj link koji si ti prije dao gdje je popis svih ikad održanih koncerata maidena (bila je nekakva zelena podloga) tamo piše da je otkazan

arijana1807 said:
je , bolja je live. dickinson se totalno uzivi i bolji je osjecaj.
meni su sve njihove stvari bolje live LOL
arijana1807 said:
nego, jedno pitanje; ima li neka stvar od maidena za koju ste emocionalno vezani? da vas podsejca na nesto sto se dogodilo, nesto lijepo u zivotu?

grubim odabirom mi trenutno padaju na pamet Blood Brothers, Clansman, Sign of the cross i Moonchild. Tim redoslijedom. Naravno Wasted years :D

clansman toliko da sam se, kad sam bila manja, totalno nafuravala da sam reinkarnacija williama wallacea ;) ili barem murron ;) hehe :D

Back