Gul_Ranek said:Svi oni mi se cine malo "nos u oblacima"... A sviraju pred 150 ljudi u Tocki.
axy said:samo adrian, i to ponekad, fura neki čak više rock nego metal đir i u privatnom životu.
Ivan said:ma on fura nekimodni đir koji se njemu sviđa, a ne može se kategorizirat.
pa on zna obući košulju, prsluk, i to kakav ne bi obukli neki estradnjaci
Ivan said:ma on fura nekimodni đir koji se njemu sviđa, a ne može se kategorizirat.
pa on zna obući košulju, prsluk, i to kakav ne bi obukli neki estradnjaci
axy said:btw, girl on the edge, skrolaj par postova gore pa vidi šta je meni "frend" rekao kad me vidio bez metal majce ..
sad but true ..
Gul_Ranek said:Rojc... To mi zvuci poznato, to je negdje u Puli?
Girl_On_The_Edge said:ja dodjem u rojc pa se klinke namrcene crnom olovkom za mnom deru POOOOZERUUUU LOL
BoBo said:Neki slusaju metal, a neki ga nose i gledaju.
BoBo said:Neki slusaju metal, a neki ga nose i gledaju.
Ivan said:LOL LOL ako ne mogu slušat ne znači da ne mogu nosit
@axy
ok je samo i ja sam se prije jako divio adrianu jer mi je kod njega sve odlično, pokreti na pozornici, van nje, opuštenost, pa i odjeća, on je zakon
pa i meni je on možda malo draži od drugih ali ne mogu ih tako rangirat, steve mi je zakon na svoj način isto tako i bruce, dave, nicko i janickaxy said:@Ivan ---> adrian ja meni najdraži član maidena pa ono... sve šta si rekao stoji ... ja bi još dodala da sada izgleda bolje nego pred 15g s onom zurkom LOL
Gul_Ranek said:Girl O.T.E. -> Je u toj zgradi i klub studenata (KSI)? Ako da, onda sam bio tamo, odlicno je sto je grad dao tako nesto mladima!
axy said:... ja bi još dodala da sada izgleda bolje nego pred 15g s onom zurkom LOL
Ivan said:a da i ja mislim da mu je onaj friz krajem 80-ih bio dosta loš
Girl_On_The_Edge said:hahhaha, ja mislim da ne postoji osoba koja je tih godina imala ok frizuru LOL
Ivan said:
evo sličica iz tog adrianovog razdoblja
a evo i kako danas izgleda, da usput potvrdim ono što sam rekao za njegovo oblačenje, vidite da nekad zna i malo biti obučen hm ''ne tipično za metal'', ali svejedno cool, bez i jednog prigovora