Ivan
Active Member
Gul_Ranek said:Ja imam, i nabavio sam ga jedno mjesec dana nakon sto je izasao...
hočeš prodat?
recimo da je koštao oko 80kn, ja ti nudim 180 za početak
Gul_Ranek said:Ja imam, i nabavio sam ga jedno mjesec dana nakon sto je izasao...
Maiden croatia said:a možda se i nađe na 'svaki tjedan Maiden jedan' akciji, tko zna...
da toga se nisam sjetio, ali trebali smo to upisati prije nekakva 3 mjeseca i onda vidjet koliko bi bilo za iron maiden a matter of life and death, kladim se ne više od 1000, jer sad 90% ovih piše novi album iron maidena se zove tak i tak i izlazi tad i tadGul_Ranek said:Dok se, recimo, za "iron maiden" "a matter of life and death" (ukljucujuci i navodnike, sto je puno tocniji nacin pretrage jer traze tocno te fraze), dobiva 570 000 rezultata.
Vidjet cemo koliko ce to narasti nakon izlaska albuma.
Snake said:artwork novog singlea
Gul_Ranek said:Ovo je predobro!
Sto ce reci, prvo dobra naslovnica albuma, pa dobra naslovnica singla... Jos samo da album bude dobar!
Gul_Ranek said:Ovo je predobro!
Sto ce reci, prvo dobra naslovnica albuma, pa dobra naslovnica singla... Jos samo da album bude dobar!
definitivno, dobar zaključak, ali nemam pojma čiji je.Gul_Ranek said:Cini mi se da bi cak ovo mogao biti crtez Melvyna Granta, Eddijevo lice je nacrtano njegovim stilom.
Gul_Ranek said:axy -> Nisam zaboravio to reci.
Valjda ce druge pjesme biti bolje od ove.
Nego, na sto vas ovaj cover najvise podsjeca? Mene definitivno na Fear of the Dark, zbog atmosfere koju ima. Zbog onog groba malo vuce na Live After Death, ali ipak jako vise podsjeca na FOTD. Cini mi se da bi cak ovo mogao biti crtez Melvyna Granta, Eddijevo lice je nacrtano njegovim stilom.