Recent content by poolrules

 1. poolrules

  Finnish Moderators

  Taitaa olla jo suurin osa siirynyt tonne rautaneidon puolelle joten minä perässä :)
 2. poolrules

  Iced Earth

  Eikös uus levy pitäis ilmestyä 12. tammikuuta (eli pe 9. tammikuuta kaupoissa), jos oikein muistan? Kuinka moni aikoo käydä sen hakemassa levyhyllyyn? Meikäläinen ainakin poikkeaa perjantaina airon musiikissa :headbang:
 3. poolrules

  parhaat Brucen soolobiisit?

  Kyllähän tuo biisi koneelta löytyy ja hyvinhän se bruce sen vetää :bananarock: Kyseinen biisi vissiin löytyy tuon "emännän" joltain levyltä millä muutkin biisit on kait duettoja. Milloin se on tehty ja miten bruce sinne on eksynyt niin siitä ei mulla ole tietoa :?
 4. poolrules

  Samson

  Kiitos vinkeistä, semmoinen johto päätös varmaan pitää tehä että hommais jostain (eli dc++ käyntiin :oops: ) muutaman biisin kuunteluun kun ei tunnu olevan aivan samaa tasoa kuin muu herra dickinsonin tuotanto.
 5. poolrules

  Paras Maidenin levy? Perusteluja

  PoM ja 7th Son on maailman kaks parasta levyä, ykkös sija vaihteleen tilanteen mukaan 8)
 6. poolrules

  Samson

  Onko kukaan tutustunut tähän brucen entisen bändin tuotantoon? Eli millaista musaa ois tarjolla? kannattaako laittaa hankintaan? :?
 7. poolrules

  Hyvää uuttavuotta

  Hyvät uudet vuodet täältäkin :banana:
 8. poolrules

  Helloween

  Loistava bändi! Oli ensimmäisiä metalli bändejä ac/dc:n ja maidenin jälkeen mitä aloin kuunteleen! Kerran tullu livenä nähtyä ja toimi ihan kivasti (maidenin lämppärinä -98 ). Hansenin aikaset levyt ja time of the oath on ehdottomasti parhaat!
 9. poolrules

  Unelmasetti

  Tuon kovempaa encorea ois kyllä vaikea keksiä! Voisi kuvailla yhdellä sanalla TÄYDELLINEN :headbang:
 10. poolrules

  Taru Heavy Metallin Herrasta

  ^Hyvä kun laitoit tuon tarinan tänne, niin pääsee kaikki jotka ei vielä ole siihen tutustunut lukemaan sen. Ja toivotaan että taruun saadaan vielä se päätös osa joskus luettavaksi. :wiggle:
 11. poolrules

  Yliarvostetuimmat hevibändit/artistit

  Metallica vuodesta -90 eteenpäin on takulla yliarvostetuin metalli bändi (nu-metallia ei lasketa :edbarf: ), myynyt ihan sikana ja albumit on täyttä paskaa! 4 ekaa levyä on ihan hyviä mutta ei kuitenkaan lähellekään täydellisiä. Heitetään vielä toisena ozzy, en rupea levyjä sen enempää...
 12. poolrules

  DOD ja USA

  Onhan tuo tilanne kieltämättä surkea tuolla jenkeissä, mutta mitä muuta siltä malta voikaan odottaa :err: Mutta onkos kenelläkään tietoa muun maailman myynneistä? Eurooppa jne..??? :? Luulis ainakin listojen perusteella myyntilukujen olevan reippaastikin parempia kuin jenkeissä.
 13. poolrules

  Iced Earth

  Live in Athens löytyy levyhyllystä ja on muuten aivan sairaan kova live! Viimeisen biisin pätkä trooperista lopussa kruunaa kaiken :metal: :bananabang: <-hymiöistä puheen ollen, mitähän nuo tossa puuhaa? LOL
 14. poolrules

  Paras hevilaulaja NÄISTÄ?

  Kyllähän se oli pakko dio:lle ääni antaa. Kun ukko on yksinkertaisesti paras (kun bruce ei ollu mukana LOL )!
 15. poolrules

  Metallican keikka 28.05.2004

  yhdyn täysin rue morguen mielipiteeseen :breakdance:
Top