Recent content by Pedro

 1. P

  RUSH

  ^Minuakin himottaisi tuo DVD ihan tosissaan, mutta rahatilanne on nyt niin pahassa kunnossa, ettei tuota ihan heti ainakaan tule hankittua. :cry: Muutamia levyjäkin pitäisi tässä ostaa ensin, kuten Moving Pictures. A Farewell to Kingsiä ja Hemispheresiä olen viime päivinä taas luukuttanut oikein...
 2. P

  Finnish Moderators

  Selailen molemmat ja kommentoin jos on asiaa. Ehkä kuitenkin vähän Rautaneitoon painottuen.
 3. P

  DOD ja USA

  Kaistan mukaan levyä on myyty n. 38000 kappaletta. Viime vuoden myydyin ulkomaalainen levy Suomessa.
 4. P

  RUSH

  Minä aloitin Hemispheresistä kuulematta ennen yhtään biisiä, ja sekin toimi erittäin hyvin. Se ei ilmeisesti ole ainakaan ihan helpointa Rushia, joten ehkä se ei ole kuitenkaan ihan paras levy ensimmäiseksi hankinnaksi.
 5. P

  Uusimmat levyhankinnat

  Metallica - Live Shit: Binge & Purge (3CD&2DVD)
 6. P

  Kauanko olette kuunnelleet maidenia?

  Muistaakseni kaikki alkoi kesällä/syksyllä 2000, kun kaveri toi piraatti-BNW:n kuunneltavaksi. The Wicker Man iski heti ja se oli menoa.
 7. P

  Käyttäjägalleria

  Tässä tällainen pari minuuttia vanha.
 8. P

  Metallican keikka 28.05.2004

  Tottahan toki sinne ollaan menossa. Näin itse asiassa viime yönä unta siitä keikasta, ja kolmantena lämppärinä toimi joskus 90-luvulla vaikuttanut brittipop-pumppu The Charlatans. :shock: :roll: Tiedä sitten, että mistä se siihen uneen tupsahti, kun en ole varmaan yhtään biisiä bändiltä koskaan...
 9. P

  MS:n ja kumppaneiden uudet sivut

  Jos nyt jostain kumman syystä Alexilta ei niitä lehtijuttuja saisi, niin minulla on tallella ne pari itse lähettämääni. Ja onhan minulla myös se kesän keikkalippu kuitteineen skannattuna, kun se piti silloin Lippupalveluhässäkän aikoihin lähettää muistaakseni Ploughmanille. 8) Että jos käyttöä...
 10. P

  parhaat Brucen soolobiisit?

  Normaalisti suosikki vaihtelee ajoittain, mutta nyt yllättävän pitkään ykköspallilla on keikkunut The Alchemist. Siinä vaan on sitä jotakin selittämätöntä.
 11. P

  MS:n ja kumppaneiden uudet sivut

  ^Minulta löytyy kolme Maiden Finland -skiniä Winamppiin. 8)
 12. P

  Bruce coveroi?

  Bruce on myös vetänyt Queenin Bohemian Rhapsodyn jonkun naislaulajan kanssa. Mp3 minulla tuosta on, mutta ei mitään hajua, että mistä se on peräisin.
 13. P

  MS:n ja kumppaneiden uudet sivut

  Gui kiden näyttäisi olevan ihan pätevä henkilö ulkoasun vääntämiseen. :) Minä voin koulussa skannata jotain juttuja esim. Suosikista. MF:ssä suurin osa niistä jo oli, mutta kyllä sieltä jotain arvosteluja vielä löytyy, ja ehkä pari haastatteluakin, mitä ei MF:ssä nähty. Minustakaan ei ole...
 14. P

  Iron Maiden BBers

  My nick on the official BB is Pedrofin. I had this same nick some years ago, but there were some problems with that account.
 15. P

  Brucelta levyä

  Näyttää Brucella ainakin tammikuu olevan melko täynnä, kun Maidenilla on vielä kiertuetta jäljellä. Helmikuussahan se loppuu, ja sitten Maiden kuulemma jää jollekin pidemmälle tauolle, joten Brucellahan on aikaa tehdä vaikka mitä. :banana:
Top