VAŽNO!!! WASP i Helloween u Splitu/Zadru

Mormegil

Member
Stvari stoje ovako od Helloweena je dobijen odgovor i on glasi da ali ne sasvim sigurno da, negdje oko 90&, datum je još nesiguran ali najvjerovatnije negdje poèetkom sedmog mjeseca. WASP je definitivan i nepromjenjiv, a za vas koji imate pristup brzoj vezi a nemate kako na koncert, ako sve dobro proðe u razgovorima biti æe koncert dostupam webcastom.
 
Eh da, ona glasina da æe WASP biti 18.06 nije istinita ipak 17.06 ali ni to još nije 100%, moram razgovarat sa Stipom kad se vrati iz Austrije.
 
WASP æe svirati na Tvrðavi Gripe, a ne na Baèvicama....

Bio je i prijedloga da se zove Vucu i Živo blato kao predgrupu s obzirom da imaju sliène sklonosti :lol:
 
Procitao sam u novinama da ce grupa Vega bit predgrupa za W.A.S.P.
..a ta tvrðava gripe mi je isto debilno mijesto za koncert waspa, mogli su ih bar smijestit na neki stadijon, npr. na aska ili tako nešto....
u tu tvrðavu gripe i kino baèvice nemože stat ni 2000 ljudi, a nevijerujem da je sad wasp tako slabo popularan bend pa da nemože napunit bar 4000

:shock:
 
Hmm, eto ja ti baš i neznam Split, imaš neke slike te lokacije da si to malo pogledam ?? Ili neki link di imaju takve slike?
 
Pa ja nesto razmisljam. Mogao bih posuditi minidisk, battery box i mikrofon za Zadar. Nevjerujem da bi bio problem i za WASP.
 
ja planiram napraviti bootleg od metallica iz zagreba ako do tad nadjem nesto s cim cu to napravit. pitao sam frenda bi li mi mogao posuditi minidisc i objasio mu zasto on mi je poceo brijati o nekom pojacalu da mi treba.............pitanje KAKVO PROKELTO POJACALO?

edit: o tom pojacalu je reako da ce trebati da se inace nece nista cuti
 
Jos uvijek nisam siguran hocu li ici na Metallicu.

Vjerojatno je mislio na napajanje za mikrofon (battery box).
 
BoBo said:
Jos uvijek nisam siguran hocu li ici na Metallicu.

Vjerojatno je mislio na napajanje za mikrofon (battery box).
dobro je mi nije islo u glavu di cu ja s pojacalom za el. gitaru LOL
 
Back
Top