likvor said:
@Ivek: Ovo je 20000x bolji tribute od veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelike većine tribute bandova(pogotovo domaćih) koje sam čuo. Mislim svaka čast našim tribute bandovima ali nisu ni do koljena nekim stvarima s ovog albuma .
Možda ti se ne sviđa žanr muzike koji inaće sviraju ali razmisli malo pa priznaj da je pol ovih bandova ipak ime u svijetu metala. Nisu u rangu Maidena ali su ime. I moram priznati da neke stvari s tributa zvuče moćnije i agresivnije(aces high) nego originali što im baš jeb**** paše.
Inače poslušaj transylvaniju od ajsed rtha i vidjeti ćeš da je odlično skinuta.
da, priznajem ne volim većinu žanrova tih bendova iako sam prije volio poslušat sonatu i therion. moguće da mi se ne sviđa cijeli album zbog drukčijih žanrova, ali mi je večina bilo sranje jer su na masi stvari bile izgubljene emocije zbog kojih toliko i volim maidene. i čini mi se da sve te stvari zvuče kao da netko pjeva da bi se preseravao. misle da su veliki bendovi ako uzmu obrađivat Bogove
i usput rečeno ja sam taj tribute poslušao, i bacio ga u smeće ali ga je nakon nekog vremena moj brat nabavio od nekoga i počeo slavit tierru santu i njihov flight of icarus, pa sam poslušao ponovno samo tu pjesmu i ponovno uništio cijeli cd, jer je pjesma totalno ne primjereno obrađena. emocije su dane totalno drukčije na totalno drukčiji način, i to dosta lošije
(oprostite, ako sam koga uvrijedio ovim izjavama ali mi to zbilja nije cijel, nego samo pokazati stinsku veličinu i vrijednost maidena, a i nemojte se naljutit jer sam previše zatupljen )
arijana1807 said:
ja sam glasala za Cradle Of Filth jer sam njih prije slušala a i Hallowed mi zvuci ok obrađeno...
:shock: :shock: :shock: :shock:
sorry, ali to je najveće sranje koje sm čuo.
prvo i osnovno NE MOŽEŠ PSOVATI NA PJESMI KOJA SE ZOVE HALLOWED BE THY NAME, to je zabranjeno i to se nikad ni dickinsonu (a koliko znam i blazeu) nikad, ali baš nikad nije dogodilo
oprostite ako griješim ali ne sjećam se predobro jer sam samo jednom čuo pjesmu, čini mi se da je onaj lik na prvom djelu pjesme otišao dosta dublje nego dickinson inače, ali to nije bilo teško jer i bruce na koncertima tijekom godina je promijenio pjesmu i on početak pjeva dosta dublje nego na studijskoj verziji. a moram priznati da me drugi dio pjesme tj. dio od poslije running looooow jako nasmijao, jer ne samo da je lik puknuo nego je to toliko smiješno kako je otpjevao i čime je pokazao da mu je raspon glasa očajan, mogao si je barem nekako prilagodit pjesmu (ipak su to obrade) pa da ne pukne toliko
čak, mogu reći da je ovime pokazao svima onima koji su srali po blazeu da je ipak blaze jedan pjevački BOG u odnosu na takvog komedijaša. jer ruku na srce tog lika u drugom djelu ne možemo uspoređivat s bruceom, nego ako ga uspoređujemo s blazeom što je isto smiješno, to bi bilo najbolje opisat kao utrku na 100 m između babe bez obje noge pritome čorave i gluhe i maurice green-a ili nekog drugog sprintera
(oprostite, malo sam se zanio, nemojte to shvatit kao uvredu, ako možete)