CroatianTROOPER
Member
JESU LI TO KARTE ZA PARIS ??BoBo said:Eh da ... zaboravio sam komad papira plave boje što držim u ruci, a meðu ostalim piše "Parc des Princes" i "Iron Maiden", koji mi je danas došao poštom.
JESU LI TO KARTE ZA PARIS ??BoBo said:Eh da ... zaboravio sam komad papira plave boje što držim u ruci, a meðu ostalim piše "Parc des Princes" i "Iron Maiden", koji mi je danas došao poštom.
mrziiiiiiim teBoBo said:Eh da ... zaboravio sam komad papira plave boje što držim u ruci, a među ostalim piše "Parc des Princes" i "Iron Maiden", koji mi je danas došao poštom.
CroatianTROOPER said:JESU LI TO KARTE ZA PARIS ??
Snake said:mrziiiiiiim te
aj skeniraj to cudo, da vidim kako izgleda
posalji je meni postom. imam je digitalni foticBoBo said:
Nemam ni skener, ni digitalni aparat, a tlaka mi je i?i kod nekoga da je skenira.
MaidenMadness said:posalji je meni postom. imam je digitalni fotic
you ugly bitchBoBo said:
Nemam ni skener, ni digitalni aparat, a tlaka mi je ići kod nekoga da je skenira.
jos samo 5 minuta mamaBoBo said:MM probudi se!!! Probudi se!!!
CroatianTROOPER said:JESU LI TO KARTE ZA PARIS ??
:edkiss: odlièno, vaše velièanstvo javite mi kad budete spremni da mi i službeno uruèite pozivnicu za ples na parku prinèeva :evil:BoBo said:Prije par minuta je službeno je potvrðen tvoj posjet travnjaku na Parku prinèeva. :metal:
DA, ali mislim da se to više nikad nece dogodit...MaidenMadness said:znas sta bi bilo jos jebenije
kad bi dosli u hr
ko znaCroatianTROOPER said:DA, ali mislim da se to više nikad nece dogodit...
HijenA said:najte decki prizivati losu sudbinu...
Maideni ce DOCI u HR jer su obecali
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
a jesam nepokvarljivi optimista, zar ne?!
da, samo je pitanje kada? sljedece ili za 5-6 godina?Ivan said:pa dave je obeæao da æe se vratiti, imaš snimku te reèenice na cmar netu, a siguran sam da dave nije lažljivac. MAIDENI ÆE DOÆI U HR PONOVNO