jel ovo offtopic?ewox said:... :|
Ivan said:jel ovo offtopic?
aha, ja sam mislio da je to komentar na ovo za novu turneju ili tako neštoewox said:Hm ,ne,nije!Već sam stavila ovaj smileić ( :| -neutral) radi prijašnje debate i vašeg prepucavanja na topicu! :wink:
Ivan said:aqha, ja sam mislio da je to komentar na ovo za novu turneju ili tako nešto
yes indeed u r correct ja kad nekog volim onda ga volim takvog kakav je i maideni šta god da naprave meni je zakon,,, tako to ide,,,, :banana:maidenovka said:kako vam nešto može smetat kod maidena....oni su savršeni takvi kakvi jesu....
maidenovka said:kako vam nešto može smetat kod maidena....oni su savršeni takvi kakvi jesu....
Gul_Ranek said:Za to su krivi tvoji starci vise nego Maideni.
axy said::cheers: e da ...
btw., desert rain, najs avatar
desert rain said:Da, i krivi su njihovi roditelji i svi, mene niko niš nije pitao.
Axy- oh oh baš ti hvala i tvoj je super
axy said:tvoj liči na moju prvu Bebu
Budem posltala Onyxovu sliku da ga viiš, kako je lijepi trakener
desert rain said:Pokušavam se sjetiti al nemogu. Možda mi jedino smeta to što ja sad imam 21 godinu a oni su već dosta stari (šta se nisu rodili kasnije) pa da mogu otpočetka ići na koncerte, eto to LOL
Nemoj zaboraviti kebab!!!!!!!!!!mjkumnjgovu onaj arap u tkalči je na godišnjem do 19 a bash jučer htio pojesti jedan pravi kebab. :cry:Flash_666 said:Čevaši rules!!!!!!!!!!!!!!!!
likvor said:Nemoj zaboraviti kebab!!!!!!!!!!mjkumnjgovu onaj arap u tkalči je na godišnjem do 19 a bash jučer htio pojesti jedan pravi kebab. :cry: