Dickinson's legacy
Member
hehe ma mene ne privlače ta blagdanska čudesa pa da sad toga tonu moran pojist.. iden ko mi inače kliko mogu,ne pazin i još tonu slatkiša svaki dan al divljan pa nisan baš ko amerikanac neki
Dickinson's legacy said:zar ti nije bija cilj da se nadebljaš hehe u ono vrime dok smo raspravljali o hrani tu pa nikako nisi mogla?
u mene nije bilo blagdanskog prižderavanja hehe tovin se ko i inače
Dickinson's legacy said:tebi je 56 puno hihihi daj nemoj me zajebavat e biæe san u osnovnoj imala toliko [/quote
imala sam ja u osnovnoj 58,svinjica mala ,pa sam onda drasticno smrsavila,znas ono pubertet tralalalaa...u srednjoj sam bila flesh n' bones a sada sam normalna,recimo...zadovoljna sam na svoju visinu...
ti si big mama za mene (sto se visine tice) :wink:
Dickinson's legacy said:hahaha pa koliko si ti visoka jebemu ??????
nema u mene baš drastiènih promjena
dickinsonica said:ajme dico moja kad san ja imala 56 kila to su bili dani... LOL
mislin da san toliko imala u prvon osnovne :? LOL zato curetci moji pssssssst
hehehe
hehhe legendo 666 LOLewox said:ppppleaseee....???ako si u prvon osn.imala 56,onda sada imaš 666! :evil:
ma nemoguæe,e!a sumnjam da si much višlja od mene... :wink:
dickinsonica said:hehhe legendo 666 LOL
a iman negdi 20 cm više od tebe -> 187-188
a nisan 56 imala al nije ni daleko LOL LOL
LOL LOLewox said:a vidla ti ja neku sliku tvoju,al znaèi istina je da izgled vara...èinila si mi se niža,skužaj...
a ja sam ti mala slatka lijica a ti i Mare ste big mamas,188cm i 666kg,jebate svinjice LOL :wink:
dickinsonica said:hehhe legendo 666 LOL
a iman negdi 20 cm više od tebe -> 187-188
a nisan 56 imala al nije ni daleko LOL LOL
dickinsonica said:LOL LOL
ma mare je mršavica teška, a ja jesam mala svinjica.... al ona divlja s mišiæima LOL
hahaha jesam li to rekla mala?? LOL :wink:
hahaha kraljice dobih još jedan nadimak LOLewox said:ma šalim se ja malo ...a bilo je meni èudno kako se ''mala'' Mirèi progurala do prvog reda u Ljublj.,jebate nije mi bilo jasno jer te nisam uspjela vidjeti osim na slici,no sad mi se razvedrilo...
ajd za Mare,na njoj se i na slici vidi da je šparoga,duga i žilava,i za mene lako,lukavost prevladava u lije,mala je sitna al dinamitna zna ona kud æe s repiæem...
Mirèi radi èuda...nema šta!!!
ja isto želin obituary vidit i èutewox said:u jebate!pa onda se vidimo jer ja ti idem na obituarya i sabine vidit...baš se veselim da se vidimo! :banana: