Sretan Božić svima

Rainmaker_RI said:
Di cete za novu? Ja idem u ZG u neki stan od prijateljice. Vise me hvata oka euforija prije nove godine kao prije negdje 2-3 godine, tad smo 2 mjeseca unaprijed planirali gdje cemo i sta cemo.
za novu?
pa s mojim drustvom uvijek je isto
pocnemo jos u 11.mjesecu sa dogovorima sta cemo za novu ali svaki dogovor zavrsi odlukom ima vremena dogovorit cemo se jos

i tako sve do 31.12 i onda ako se tad dogovorimo odemo u neki parkic sa cugom a ako ne onda nista

MaidenMadness said:
za novu?
pocnemo jos u 11.mjesecu sa dogovorima sta cemo za novu ali svaki dogovor zavrsi odlukom ima vremena dogovorit cemo se jos

i tako sve do 31.12 i onda ako se tad dogovorimo odemo u neki parkic sa cugom a ako ne onda nista

E pa tako smo i mi 2 mjeseca dogovora da bi 31.12 zavrsio u nekom stanu mrtav pijan i to jos nepozvan. zato me sad zaboli, ove godine se nisam nista dogovaro do ove srijede, zvale nas trebe u ZG i to je to.

MaidenMadness said:
za novu?

to mi je poznato, al dobro većina ekipe će biti u pivnici :D

iako sad jučer u ovo doba sam bio sa jednom prijateljicom iz razreda u srednjoj školi, u koju sam bio zacopan u osnovnoj školi i baš mi je bilo dobro 8) :breakdance:

Back