Iron Domek
Active Member
I bolje nemoj....Ivan said:16.5 (nemoj samo reći da ću početi pit alkohol jer neću)
I bolje nemoj....Ivan said:16.5 (nemoj samo reći da ću početi pit alkohol jer neću)
BoBo said:Zato na svakoj sljedecoj turneji pokusati otici na prvi koncert ako je u Europi
EkonomijaIvan said:koji si fax?
Ivan said:16.5 (nemoj samo reći da ću početi pit alkohol jer neću)
Jebiga ja igram košarku pa isto osjetim da mi smeta, nastojat ću prestatRainmaker_RI said:Potpuno te razumijem, tako sam ja bio sa cigarama, tu i tamo sam pusio zato jer su svi pusili, i kad sam vidio da me pocinje smetat i oduzimat mi energiju (jer sam treniro nogomet), reko sam im ko vas jebe, dalje od mene s tim sugavim cigarama i otad nisam nio jednu zapalio niti mi ne dolazi gust i niko me nemoze nagovorit da zapalim cigaru.
Iron Domek said:Jebiga ja igram košarku pa isto osjetim da mi smeta, nastojat ću prestat
Iron Domek said:u pravu si.Kako se zoveš rainmaker?
Rainmaker_RI said:Potpuno te razumijem, tako sam ja bio sa cigarama, tu i tamo sam pusio zato jer su svi pusili, i kad sam vidio da me pocinje smetat i oduzimat mi energiju (jer sam treniro nogomet), reko sam im ko vas jebe, dalje od mene s tim sugavim cigarama i otad nisam nio jednu zapalio niti mi ne dolazi gust i niko me nemoze nagovorit da zapalim cigaru.
I bolje.....Ivan said:ne, ja igram rukomet ali mi nije to zato nego mislim da mi to ne može donijeti nikakvu korist u životu.
ja ne pijem ni alkohol ni kofeinske proizvode, ne drogiram se a ni ne pušim
Zakon ime imaš Leo živio. :bananarock:Rainmaker_RI said:Leonard, ali me oduvjek svi zovu Leo.