sljedeca Maiden turneja je ....

BoBo

Active Member
... kraj 2006/2007.

Toliko o turnejama iskljucivo ljeti i vecinom na festivalima. Ocito su shvatili da u Europi nema dovoljno festivala na kojima mogu nastupati iz godine u godinu. Jest da ce putovanja biti malo teza, ali i onako preferiram dvorane. Lakse je doci u prve redove.

E ovoga puta me sjebo MMS, pa sam išao samo u Poljsku.... Na ovoj turneji nitko me neće spriječiti ići na minimum 7 koncerata. P.S. Na omotu novog albuma, odnosno u središnjoj slici su u prvim redovima moj prijatelj Goran Paleka i Mirko Bajlo (pjevač Big Orra - maiden tribute grupe iz Zadra). Slika nije iz njemačke, već iz Praga, pa ako je neko bio na tom koncertu u prvim redovima neka se prepozna :-)

Za mene ce opet biti srednja europa + jedan ili dva koncerta gdje mogu avionom iz Bratislave. 3-5 koncerata.

Tako je Darth da bar dođu kod nas.Ali ako i ne dođu idem na koncerte ako skupim novaca :headbang:
Do ljeta ću vjerojatno počet raditi pa će valjda biti nešt :banana: :banana:

E kad bi bio prvi koncert u Zagrebu. :D

Nema boljeg osjecaja nego biti na koncertu kada ne znas setlistu.

BoBo said:
E kad bi bio prvi koncert u Zagrebu. :D

Nema boljeg osjecaja nego biti na koncertu kada ne znas setlistu.

ovo se definitivno slažem,
malo se iznenadiš nekim pjesmama za koje se ni ne nadaš da će ih svirat, a i iznenadiš se što ne sviraju neke pjesme.
ali sveukupno nikad ne završiš u bedu (IMO)

Ako ste bili u Velikoj Gorici meni je bilo super kad su zasvirali 22 Acacia Avenue, jer je to dodatno podiglo atmosferu :D

Iron Domek said:
Ako ste bili u Velikoj Gorici meni je bilo super kad su zasvirali 22 Acacia Avenue, jer je to dodatno podiglo atmosferu :D

je, od svih pjesama s koncerta iz gorice, kad preslušavam ponovno taj koncert 22 mi je najbolja pjesma koncerta.
ali i ostale su odlične

Iron Domek said:
Meni je to bio super koncert, šteta što nisam poneo digitalac...

da, i ja ga se ne sječam baš kristalno, sjećam ga se ali nikako se ne mogu sjetiti nekih pojedinosti.

Ivan said:
da, i ja ga se ne sječam baš kristalno, sjećam ga se ali nikako se ne mogu sjetiti nekih pojedinosti.
baš se pitam zašto LOL , i ja sam bio solidno pod gasom, pazi ovo moj najbolji prijatelj i ja kad smo bili u busu iz Zagreba za Goricu : Ja nisam mogo pomaknit ruke kolko je bilo ljudi u busu, a on mi je sipo vino iz plastične boce u usta LOL , joj kad se sjetim toga....

Iron Domek said:
baš se pitam zašto LOL , i ja sam bio solidno pod gasom, pazi ovo moj najbolji prijatelj i ja kad smo bili u busu iz Zagreba za Goricu : Ja nisam mogo pomaknit ruke kolko je bilo ljudi u busu, a on mi je sipo vino iz plastične boce u usta LOL , joj kad se sjetim toga....
:shock: :shock:
ne ja nisam pio alkohol ni onda, kao ni i kad u životu.
ja nisam probao alkohol u životu

Ivan said:
ovo se definitivno slažem,
malo se iznenadiš nekim pjesmama za koje se ni ne nadaš da će ih svirat, a i iznenadiš se što ne sviraju neke pjesme.
ali sveukupno nikad ne završiš u bedu (IMO)

Zato na svakoj sljedecoj turneji pokusati otici na prvi koncert ako je u Europi.

Iron Domek said:
Ja nisam mogo pomaknit ruke kolko je bilo ljudi u busu, a on mi je sipo vino iz plastične boce u usta LOL , joj kad se sjetim toga....

LOL

Back