Set lista nove turneje...

Maiden croatia said:
??? Ja ne razumin ove ljude, koda su prvi put čuli za Maidene i prvi put došli na net.

Šta tu imaš razumit ili ne. Samo je svatko iznio svoje mišljenje...ne kužim šta si s time htio reć :?
 
Maiden Istra said:
Šta tu imaš razumit ili ne. Samo je svatko iznio svoje mišljenje...ne kužim šta si s time htio reć :?

A cuj,moras shvatit da nekim ljudim smeta kada netko nije bas u svaku informaciju upucen i svjestan je da dosta zna pa sam sebi daje kuraja da zaspota tu drugu osobu...umjesto da ju pozove na instrukcije... :wink:
 
onda takvim ljudima nije mjesto na forumima...na forumima se raspravlja uvijek i nikad se ne dogodi da je sve svima jasno pa im se zato lijepo odgovori a i u slucaju maidena se nikad ne zna jer stalno vrte drugu plocu
 
Ma ja ne kužim....pa normalno je da sam zbunjen od svega toga. To sam i napisao....nisu mi jasne neke stvari oko set liste, pa sam to i napisao, a siguran sam da nisam jedini. Pa tko će više znat ...teško je pratit kad svatko napiše nešto treće a nakraju ispadne nešto deseto. Ma i ja se zamaram bezveze....

Stavio sam naslov SET LISTA nove turneje....svako napiše što bi osobno volio čut, pišu se nove informacije i raspravlja.....ma....glupo je uopće što o tome raspravljamo :roll: .
 
Ja nigdje nisam uopce procitao da se spominje NPFTD (iz sluzbenih izvora, ne naklapanja po forumima). Jedino me buni da li ce se zbog ovog pomicanja fokusa samo na Live After Death izgubiti i dobar dio stvari sa SIT-a i 7th Sona, a naustrb 5-6 pjesama sa prva cetiri albuma.

Usput, zb10498, mislim da grijesis u pogledu Sea of Madness, jer se Rodovo spominjanje rijeci "madness" moze odnositi (i vrlo vjerojatnije je) na Can I Play With Madness.
 
Najbolje vam je da o turneji ne razmisljate jer cete se razocarati. Opustite se i neocekujte nista i bit ce vam dobro na koncertu.
 
Evo i moje.
Aces High
Be Quick Or Be Dead
The Trooper
Revelations
Number of the Beast
Powerslave
Children Of The Damned
Wasted Years
Can I Play With Medness
Iron Maiden
Flight Og Iracus
Phantom Of The Opera
Killers(a moze i Another Life)
Clairvoyant
Wratchild
Hallowed Be Thy Name

Zamislite ono nam se Bruce vrati na scenu poslije torte i otpjeva TOTD:).
 
Back
Top