likvor
Member
To si sve snimao s htv-a?MaidenMadness said:hehe
imam simpsone
negdje 11 dvda sa ovim najnovijim epizodama od proteklih par tjedana koje jos nisam sprzio
To si sve snimao s htv-a?MaidenMadness said:hehe
imam simpsone
negdje 11 dvda sa ovim najnovijim epizodama od proteklih par tjedana koje jos nisam sprzio
ne.......skinuto s netalikvor said:To si sve snimao s htv-a?
11DVD-a?Svih 17 sezona(16 i pol)?Kakve je kvalitete ova zadnja sezona? I do koje uopće sezone ima na DVD-ima za kupiti simpsona(tak da znam skinuti image dvd-a? :evil: )MaidenMadness said:ne.......skinuto s neta
crveni patuljak je legendaran..šteta što ga više ne emitirajuMaiden croatia said:ja imam sve south parkove i crvenog patuljka complete.....
MaidenMadness said:hehe
imam simpsone
prvih 16 kompletnih i 17 do epizode 13 pod nazivom the seemingly never-ending storylikvor said:11DVD-a?Svih 17 sezona(16 i pol)?Kakve je kvalitete ova zadnja sezona? I do koje uopće sezone ima na DVD-ima za kupiti simpsona(tak da znam skinuti image dvd-a? :evil: )
sta ce ti titlovi? :wink:Ivan said:a ima titlova nema?
ima li ih za skinut s neta
MaidenMadness said:sta ce ti titlovi? :wink:
MaidenMadness said:sta ce ti titlovi? :wink:
Ivan said:pa nisam ja još toliko siguran u svoj engleski. mislim znam večinu stvari ali kad se nađe koja riječ da ne znam što znači onda se bez veze naživciram. nevermind
BoBo said:Pritisnes pauzu, pogledas u rjecnik i nastavis gledati.
nije engleska je :wink:Ivan said:da, ali to nije to. ma ok, bilo kakvi simpsoni su simpsoni (dobro samo nadam se da nije ona muslimanska verzija)