Seinfeld

MaidenMadness said:
ne.......skinuto s neta
11DVD-a?Svih 17 sezona(16 i pol)?Kakve je kvalitete ova zadnja sezona? I do koje uopće sezone ima na DVD-ima za kupiti simpsona(tak da znam skinuti image dvd-a? :evil: )

MaidenMadness said:
hehe
imam simpsone
negdje 11 dvda sa ovim najnovijim epizodama od proteklih par tjedana koje jos nisam sprzio

a ima titlova nema?
ima li ih za skinut s neta

likvor said:
11DVD-a?Svih 17 sezona(16 i pol)?Kakve je kvalitete ova zadnja sezona? I do koje uopće sezone ima na DVD-ima za kupiti simpsona(tak da znam skinuti image dvd-a? :evil: )
prvih 16 kompletnih i 17 do epizode 13 pod nazivom the seemingly never-ending story
16 je bila predobra, posebno epizoda kad su se bavili svercom lijekova iz kanade a 17 je prosjek
sta se tice dvda nemam pojma da li ima za kupiti do koje sezone i sl.
to ti skida moj frend kako budu emitirane u americi tako netko ripa i stavlja na net.

MaidenMadness said:
sta ce ti titlovi? :wink:

pa nisam ja još toliko siguran u svoj engleski. mislim znam večinu stvari ali kad se nađe koja riječ da ne znam što znači onda se bez veze naživciram. nevermind

Ivan said:
pa nisam ja još toliko siguran u svoj engleski. mislim znam večinu stvari ali kad se nađe koja riječ da ne znam što znači onda se bez veze naživciram. nevermind

Pritisnes pauzu, pogledas u rjecnik i nastavis gledati.

BoBo said:
Pritisnes pauzu, pogledas u rjecnik i nastavis gledati.

da, ali to nije to. ma ok, bilo kakvi simpsoni su simpsoni (dobro samo nadam se da nije ona muslimanska verzija)

Back