Rising Dream

Hei ekipa !!
Jeste li poslusali ili slusate grupu iz Zadra Rising Dream??
Ja im do sada nisam posveciovao vecu paznju ...ali sad kad sam bolje poslusa par stvari totalno sam se uzivija u njih..... brale za mene ovo sta sviraju je ludilo (5+)...stvarno sam maksimalno odusevljen....usput bili su i predgrupa maidena u splitu.... :edmetal:

sta vi kazete...
 
Normalno da smo čuli taj bend.Pa Stipe Juras je menadžer tom bendu, bili su predgrupa maidenima u splitu, imam njihov album, ali glazba je na razini prosječne današnjice metala.Iskreno, ništa previše posebno.
 
Rising dream...je baš kao nekakav san u kojem ti je super dok ga sanjaš a kada se probudiš malo misliš o istom i brzo ga zaboraviš...
Svaka čast dečkima,možda treba duže vremena da se pročuje kako treba za njih nego,ja sam mislila da će oni nakon što su nastupili kao predgrupa Maidenima biti novo čudo Hr.heavy metal scene no ipak je prevladalo ono što je Wratchild napisao,prosječnost...
Imam njihov album i kada sam ga dobila,isti dan sam ga preslušala,sutra-dan sam već znala sve pjesme a od tada ga više nisam nikada poslušala (ima skoro god.dana od tada...)
:|
 
Back
Top