Poljska - Imam DVD

Maiden croatia

Active Member
Dakle, posredstvom Domino (Thank you Domino very much, and huge kiss from Dalmatia) dobio sam čak 2 DVD-a sa koncertom Maidena s Mystic festivala 2005. Jedan je sniman dolje iz publike, a drugi sa tribina. E, sad.... kako to raspačati, odnosno tko je uopće zainteresiran od svih vas da to ima u kućnoj kolekciji? :-) pa da se dogovorimo kako da to pošaljem...

Maiden croatia said:
Dakle, posredstvom Domino (Thank you Domino very much, and huge kiss from Dalmatia) dobio sam čak 2 DVD-a sa koncertom Maidena s Mystic festivala 2005. Jedan je sniman dolje iz publike, a drugi sa tribina. E, sad.... kako to raspačati, odnosno tko je uopće zainteresiran od svih vas da to ima u kućnoj kolekciji? :-) pa da se dogovorimo kako da to pošaljem...

zainteresiran sam za oba :banana:

Meni je rekla Domino da će poslat! al šalji men u Zg,Adresu napišem sms-om! Pa ak neki Zagrebčan bude zainteresiran lagano se mi nadjemo!!!

Evo ga! Jučer dobio 2 dvd-a! Da ne kažem napokon! Dakle zagrepčani kontaktirajte me preko pm-a il preko nekog kurca da se dogovorimo!

REko mi je Stipe da ga je netko iz Splita tražio dvd,dakle neka se javi meni pa ću mu ja poslat iste!

P.S. Gul_ranek, iću u pulu za cca. dva tjedna pa se možemo nać u rijeci na kavi da ti dam sve ono što sam ti obećo!!

Inače koncert je do jaja!!!!

meni još nije moj stigao ... :x
:cry: :cry: :cry: :cry:
:cry: :cry: :cry: :cry:

Ok, Damire, javi mi se, sad imam novi broj, 095 81 51 421. Samo, nadam se da ces proci kroz Rijeku od cetvrtka do nedjelje, jer ostalih dana nisam tu.

jel bi meni mogao netko poslat? iz Koprivnice sam i ima nas tu nekoliko zainteresirano za DVD-e pa bi im ja dalje dao svima. I ovo za koncert u Milano. Jer treba bit clan fan cluba ili moze ic bilo tko?

naravno da može ići bilo tko i da je cijena za svih ista, a koja je cijena to će na onom topicu pisati početkom ovog tjedna, kad mi srede cijenu na temelju današnjeg zahtjeva...

a što se tiče dvd-a javi se useru damiru čmarecu

ja sam u rijeci cjeli sljedeći tjedan, jel mi može netko dati bootleg? gul_ranek? anyone?
:D :D :suck:

e ljudi jebiga, sorry što se nejavljam sranje je što nemam internet priključak kod kuće, uglavnom zagrepčani, moj broj je 0915644004,ko hoće ja mu već danas mogu snimit poljsku, uglavnom koncert je na dva dvd-a,ja imam kod kuće traxdata 8x,pa takve očekujem i od vas,znači ja vam snimim koncert na dva svoja dvd-a,vi meni dva prazna traxdatina,možemo se nać na kolodvoru željezničkom večeras kad budem išo u grad il kad vama odgovara,zovite ljudi !!!

P.S. sorry što ovak pišem zbrda-zdola,al sam mamuran od jučer još!

ja ću iću u zagreb tek 27.4. i prije ti se javim i donesem ti prazne devedeje. javim ti prije i gdje i kad se nađemo.

e, da ne zaboravim zahvaliti javno....

DOMINO, thak Your for Poland DVD's. All croatian forum wish to thank you.

From here to eternity you have total free private accomodation in one of apartments in Zadar in any time of year...

Back