Photo album

Vidi se .Imam i jedan album na mp3-cama od Warrior-a iz 1985. zove se "Fighting For The Earth", ako je to isti bend na plakatu ispod Maidena. :D
 
Maiden croatia said:
a vidi je

iron-maiden-bg1.jpg

ja ju vidim, a imap li koju sa slikem ulaznice od kad su maideni bili prvi put u jugoslaviji sa killers turneje
 
evo da oživimo malo ovaj topic ...
pics-BruceDickinson04.jpg

ova slika mi je tako zakon

adriannajs.jpg

:inlove:

adrianstece.jpg

jedna od dražih

MAIDEN.jpg

i najbolji bend na svijetu ;)
 
Maiden croatia said:
SVAKO LJUBAV ISPOLJUJE NA SVOJ NAÈIN...i tako ni ja ni itko drugi ne može reæi da je naj fan maidena, kao što nitko ni meni, ni veæini ljudi primjerice sa ovog foruma ne može reæi da su veæi fanovi od nas, bez obztira koliko godina i staža imali. Ja ih primjerice slušam od 86-te, ali to ništa ne znaèi. Svi smo mi naj fanovi maidena, pa i ti girl of the edge...

Znam da je tema stara ali prebacila se na vrh pa bi i ja malo rekao o sebi kao o fanu mejdena. Njih slušam nešto manje od deset godina.

Počelo je ovako: ima sam 12 godina i vidija sam zastavu od maidena na zidu(kod moje rodice) i fascinirala me maskota (tada nisam znao da je to eddie, bio je to sudac) i pokušavao sam naći među hrpetinom kazetu tu grupu kojoj je tako teško bilo zapamtit ime i bio sam zapanjem. Čudna glazba, nešto što se ne može čuti na radiju ( prije ništa nisam slušao), melodično i nekako zanimljivo. Pokupio sam par kazeta i stalno ih slušao i pitao rodicu da mi priča o njihovoj povijesti. Otišao sam do pazara ( u Splitu) i odmah kupija majicu i vidio i druge likove kako nose majice na mejden ( inače u Splitu se najviše nosi majice na mejden). Otad sve nabavljam od mejdena, sječam se da sam se stvarno trebao namučiti da bih dobija poster ili prišivak, a na ekskurziji sam kupio i BNW i zakleo se da ću ih slušati dokle god budem slušao glazbu. Tada je izašao onaj underground časopis United Forces i otkrio sam da ima pun ku***c ostalih bandova raznih usmjerenja. Prije sam uz maidene slušao samo 'tallicu,megadeth,panteru,slayer,ac/dc od kojih danas samo megadeth poslušam i nekad staru metallicu... Naravno, bio sam na koncertu u Velikoj Gorici i bio sam se naježio kad sam gledao fanove i stage (tad sam se zaista uvjerio da maiden ima najbolje fanove na svijetu). I eto ga, danas imam više od 200 cd-a, par originala, oko 100 albuma na mp3... bija sam zaluđen i nekim drugim grupama ali samo kratkotrajno poput Childrena of Bodoma, Filtha, Dimmu Borgira, Lost Horizona itd. koje samo danas ponekad slušam. Stekao sam dojam da je Iron Maiden nekako odvojen od ostaloga, nekakav drugi svijet koji ima svoji glazbu i svoja pravila a sve ostalo doživljavam samo kao bandove. Isto mišljenje dijeli i jedan novinar ( ne Stipe) iz UF-a koji je u rock/metalu više od 20 godina. :suck:
 
Blasius Pascalus said:
Stekao sam dojam da je Iron Maiden nekako odvojen od ostaloga, nekakav drugi svijet koji ima svoji glazbu i svoja pravila a sve ostalo doživljavam samo kao bandove.

Tako nekako.
 
axy said:
evo da oživimo malo ovaj topic ...
pics-BruceDickinson04.jpg

ova slika mi je tako zakon

adriannajs.jpg

:inlove:

adrianstece.jpg

jedna od dražih

MAIDEN.jpg

i najbolji bend na svijetu ;)
e ajd please daj povečaj ove slike ili barem samo prvu, jer nju nemam
 
ajde malo da i ja oživim ovu temu, oprostite ako sam neku od ovih slika slučajno već prije stavio ovdje
AdrianStevePlaySongsOnConcertTalkWi.jpg

AdrianInBackstageInBlackWhitePhoto.jpg

AdrianInTheEarlyDaysWithIronMaiden.jpg
 
JanickInTheSkinJacket-1.jpg

JanickOnDanceOfDeathTourEnyojOnStag.jpg

ovo je isto janick
JanickPlayGuitarLightUp.jpg

JanickPosingWithoutGuitarButWithBig.jpg

a slike od steva i nicke ću stavit kad mi se bude dalo, a sad ne mogu sorry
 
Ivan said:
JanickOnDanceOfDeathTourEnyojOnStag.jpg

ovo je isto janick
ova upstairs je divna!

evo povećala sam ti onu dickinsonovu, ostale nema smisla jer su ionako mutne ovako male nažalost
pics-BruceDickinson04modified.jpg


btw stavi još par ako imaš od adriana iz ASAP faze jer ja to nemam ;)
thanx ;)
 
thanx za sliku,a čekaj daj mi reci ja baš ne znam previše adrianovu solo karijeru, on je s asapom bio nešto kratko, čini mi se da je to bilo 1989/1990??
 
Back
Top