Pertti kutsuu teidät kylään: Paul Di Anno Raumalla 18.3.2004

Sain äsken tällaisen mailin:

TM said:
moro
kävin tos rpr:llä,ja sattumoisin räsänen tuli siäl ylhäält ja huusi et
müller ny olis tulos sul bändi raumal,eli ex ex laulaja tulee dominoon
18.3,käski ilmottamaan mahdollisimman monelle ja lupas et pääsee tapaamaan
t:tipi

Jos ette tiedä kuka on Räsänen, niin hän toi Brucen Uuteenkaupunkiin ´98 ja järjestää nykyään joka kesä juhannuskekkerit Raumalla. Toiminnan mies. Ja Domino on paikallinen (paras) yökerho, jossa on helvetin pieni lava ja keikoilla hikinen tunnelma.

Ja TM on Rauman kuuluisin LOL Maiden fani.
 
:shock: Kuulostaa muuten e-rit-täin kiinnostavalta, etenkin kun Kårenin keikan aikaan oltiin Budapestissa. drifter riemastuu, kun kerron sille :banana:
 
Onks varma kans? On todellakin kiinnostava juttu. Miten se ny näin nopeesti tulee Suomeen uudelleen? Olin Stadin keikalla On The Rocksissa ja AIVAN loistava keikka. Voikohan hikee (ja Jack Dannielssii) olla enää enempää?
 
Olisipa hieno homma, jos tämä pitää paikkansa. Itse asun lähellä raumaa joten tämä olisi kova juttu. Domino on kaikin puolin hyvä keikkapaikka, hyvä akustiikka ja väkeäkin mahtuu taloon aika hyvin.
 
Saako Keinosten perheen nurkassa mahdollisesti budjata yhden yön jos tuonne pääsen lähtemään? Olisi kyllä mahtavaa jos pääsen sinne asti katsomaan. Vai tekisiköhän tuo vielä useamman keikan suomessa kuten viimeksi?
 
Hmm... Kiinnostaa houkuttelevalta, etenkin ottaen huomioon minkä määrän Maideniä herra soittaa setissään. Tuossa on nyt Lutakko 2003 bootlegiä kuunneltu (hmm, jokseenkin heikko äänenlaatu) ja ihan ok keikalta nyt vaikutti.

Pitääpäs kelata nyt. 8)
 
Voishan tuonne ehkä lähteäkki ku tässä asuu niin lähelläkin ja maaliskuussa tulee juuri sopivasti täyteen 18v.
 
Voi olla, että ollaan liian sidottuna Hämeenlinnan metsissä tuona ajankohtana, eli todennäköisesti ei. Mutta eihän sitä koskaan tiedä.
 
Aivan varmasti tulossa on useampia konsertteja. Paul Di'Anno ei tule pelkästään Raumalle esiintymään, koska olisi liian kallista. Paulilla on uusi taustabändi. Kannattaa toivoa, että Rauman konsertti on ensimmäinen, koska Paul Di'Annon laulutyyli kestää yleensä yhden konsertin ilman välipäiviä ja seuravilla ääni onkin sitten mennyt...
 
Jos tulee stadiin niin voipi olla että Rauma jää silloin väliin. Mutta riippuen viikonpäivästä sekin pidetään vielä korvantakana. Ja miksipäs sitä maahista ei pariakin kertaa kävis kattelee.
 
DevilLook said:
Jos tulee stadiin niin voipi olla että Rauma jää silloin väliin.

Ööh... miksi jäisi Rauma väliin? Vetihän Paul jo tänä vuonna neljä keikkaa Suomessa peräkkäisinä päivinä Helsingissä, Nokialla, Turussa ja Jyväskylässä.
 
Paddy said:
Ööh... miksi jäisi Rauma väliin? Vetihän Paul jo tänä vuonna neljä keikkaa Suomessa peräkkäisinä päivinä Helsingissä, Nokialla, Turussa ja Jyväskylässä.

Ööö... Puhuikohan Devil kenties omasta puolestaan...
 
Jep, tarkotin siis juuri sitä että itteltäni jää muut keikat mahdollisesti väliin jos Pauli tulee heltsinkkiin.
 
Back
Top