Paras suomalainen heavylaulaja?

Johanna

Member
En laita äänestystä, koska vaihtoehtoja on kuitenkin niin pirusti.

Omana suosikkina on ja pysyy Kepa Salmirinne.
 

aarzie

Member
Vastaan tähän että Timo Kotipelto, Koska hänen ääni kuullostaa korvaani hyvältä ja muutenkin taitava laulaja. :) Jos kyse ei olisi Heavylaulajasta niin oisin vastannut Vesku Loiri. :headbang:
 

asa

Member
Ei nyt varsinaisesti ole heavylaulaja mutta vastaus on KIRKA! Hevilaulajista mieleen tulee Thunderstonen laulaja ja Marco Hietala.
 

escudo

Member
Kyllä minä sanon Marco Hietala, mies on kyllä sellainen kultakurkku että... Nightwishiinkin tuli uutta potkua koska Marcon ja Tarjan äänet käy hyvin yhteen. Eikä tuo Tarot materiaalikaan mitään kovin heikkoa ole. :)
 

aarzie

Member
Kokko said:
Tarja Turunen vai mikä sen Nightwishin laulajan nimi olikaan :headbang:
Ainiin, ja tosiaankin Tarja Turunen on aivan loistava laulaja myös. Ääni on hienon kuulosta ja pystyy laulamaan todella korkealta.
 

ewil

Active Member
Machine Menin laulaja, Antony on kans aika helvetin hyvä... Kuullostaa aika lailla Brucelta ja musakin on kuin Dickinsonin soolouralta.
 
Hietalahan se on. Ainoa suomalainen jota oikeasti arvostan laulajana (ja Tarot mielestäni yhä ainoa varteenotettava suomalainen heavy-bändi). Minun osaltani ei asiaan mitään muuta lisättävää kuin...

:bananallama:
 

Iron Constable

New Member
On kourallinen laulajia, ja pysytään nyt niissä hevilaulajissa tai sellaisissa jotka ovat joskus kyseistä musiikkityyliä laulaneet levylle asti, joita arvostan ylitse muiden, eli:

1. Kirka (R.O.C.K ja The Spell puhuvat puolestaan)
2. Marco Hietala (Äänessä hienoja nyansseja ja erittäin monipuolinen, varsinkin balladeissa ihan kunkku)
3. Keijo "Kepa" Salmirinne (Teki Zero Ninessä selvää jälkeä, omaperäinen sävy äänessä, kuulostaa vain itseltään)
4. Tony Kakko (Perinteinen Powermetal-mies jonka uskon ikääntyessään paranevan kun oppii käyttämään ääntään kokonaisvaltaisesti)
5. Taage från Kilpi (Onpahan vain minun makuuni hänen äänensä)


Ja siinä se Suomen kerma olikin. Kärki on kapea ja iäkäs, mutta onneksi bubbling under osasto on viime aikoina osoittanut elonmerkkejä. Kunhan ensin kypsyvät :D
 

Limelight

Member
Marco Hietala on Suomen metal god. :headbang: Ja lähtee muukin kuin hevi, ainakin Genesis-coveri Maman perusteella.

Tarja Turusta en oikein hevilaulajaksi laske, koulutuksen saanut oopperalaulajahan Tarja on. Kyllähän se ääni sopii Nightwishin tyyliseen heviin, mutta silti.
 

harvester

New Member
Kyllä mä tykkään Tarjan äänestä vaikka en yhtään Nightwishin levyä omistakkaan. On se kuitenkin ihan hyvä laulamaan. Ei tommoseen ihan joka tyttö pysty.
 

Hammer

Member
Marco Hietala, ehdottomasti. Ääni on todella mahtava ja voittaa useat ulkolaiset tunnetummatkin kaverit mennen tullen. Ei sitä ensi kuulemalta uskoisi, että Kuopion-poika se tuossa laulelee. :)
 

Spawn

Member
Marco on mielestäni se kaikkein kovin vokalisti. Hietalan äänessä on voimaa ja se sävy, ah kun se mielyttää korvaa.

Kilvenkin vokalistin ääni mielyttää korvaani, vaikken bändiltä paria biisiä enempää olekkaan kuullut. Silti siinä on jotain.

Ja useita upeita suomalaisia jää mainitsematta...
 

Lappis

Member
Marco. Ei herätä edes mietintää koska haastajia ei ole lähimainkaan. Marco on Suomen HeavyGOD ja tiedostaa sen varmasti ittekki jollain läppätasolla.

Murinapuolelta voiton vie Mr. Nygärd Diablosta. Uskomaton ääni. Laittaa vaan miettimään, miten sen miehen kurkku kestää sitä intensiteettiä millä se laulaa
 
Top