Paras Maidenin levy? Perusteluja

Spawn

Member
SIT ja Powerslave. Kummatkin edustavat Maidenin uran kohokohtia ja eri vaiheita. Somewhere in Time on tuota syntikka-aikaa ja Powerslave taas tuota sitä edeltänyttä. Ja nämä kun sattuvat olemaan mielestäni täydellisiä albumeita.
 

aarzie

Member
SSOASS, DOD ja POM. Siinä on kolmen kärki.
Seventh sonissa eikä myöskään Dance of deathissa ole yhtään huonoa kappaletta, Piece of mindissa on myös suurin osa kappaleista aivan loistavia, mutta Quest for fire on kyseisen levyn heikoin lenkki joka laskee hieman levyn arvostusta.
 

mariner

Member
Somewhere In Time ja Seventh Son ovat ehdotonta kärkeä. Tämä ns. synth-era on ainakin itselleni kaikista mieluisin.
 

asa

Member
Maidenin sekä MAAILMAN paras levy on mun avatarissa. Sitä ei ylitä mikään eikä kukaan. Yhtään huonoa asiaa en löydä koko levystä, tai no... onhan siellä Nickon yksi pieni kämmi Infinite dreamsissa, mutta sitä ei harjaantumaton korva erota.
 

KingOfTwilight

New Member
7th Son Of A 7th Son on helvetin kova. Ei yhtään turhaa biisiä.
Toiseksi tulisi kait The Number Of The Beast, ainoastaan yksi huono biisi. Sisältää enemmän klassikoita kuin mikään muu Maidenin levy.
Kolmas sija on sitten jo vaikeampi määritellä, ehkä sinne osuisi SIT, NPFTD, POM, Nimikkolevy ja DOD.
 

Wayne Campbell

New Member
Tähän ois voinu pistää äänestyksen selvyyden vuoksi... Mutta asiaan, eli omalla kohdallani paras Maiden-levy on Piece Of Mind. Koko bändin kasarituotanto on luonnollisesti täyttä rautaa, mutta kyllä tämä levy on ylitse muiden. Valtava nostalgia-arvo. Biisilista yhtä helmeä. Ei kai sitä tarvii sen erikoisemmin perustella. Toisena tulis varmaankin Somewhere In Time, mutta siitä eteenpäin onkin tasasta. Ainoastaan Blazen laulamat levyt erottuvat heikompina.
 

Zapper

New Member
Tämä tietysti vaihtuu minulla usein, mutta nyt vastaan Piece Of Mind
Where Eagles Dare, Revelations, Flight Of Icarus, Die With Your Boots On, The Trooper, Still Life. Siinä aikamoinen putki. Kolme viimeistä biisiä eivät tosin yllä aivan näiden tasolle, mutta hyviähän nekin ovat.
 
Parhaat:

SIT
Powerslave
SSOASS

On toki POM erittäin hyvä, mutta on jäänyt vähän vähemmälle viime päivinä. :roll:
 
Top